magdasnews.gr
People & Politics

Η Ματίνα Παγώνη προειδοποιεί: “Θα ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα την ημέρα – Τα νοσοκομεία δεν θα μπορέσουν να τα διαχειριστούν”

Μιλώντας σήμερα το πρωί για την πορεία του κορωνοϊού, η Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη προειδοποίησε πως αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα θα ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα ενώ δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν 2.000 κρούσματα την ημέρα στα νοσοκομεία.

«Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος από την πραγματικότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων, εξηγώντας: «αν θέλαμε να πούμε πόσοι νοσούν στην Ελλάδα θα έπρεπε να κάνουμε τεστ σε όλον τον ελληνικό πληθυσμό».

Η ίδια εξέφρασε την ανησυχία της για τον αυξημένο αριθμό θανάτων, ενώ τόνισε πως η χρήση της μάσκας είναι το βασικό “όπλο” απέναντι στον κορωνοϊό. Τέλος, η Ματίνα Παγώνει αναφέρθηκε και στα τοπικά lockdown, δηλώνοντας πως έπρεπε να γίνει αφού έτσι μπορεί να ελεγθεί καλύτερα η κατάσταση και να περιοριστεί η διασπορά.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποχαιρετά τον Γιώργο Τράγκα: ”Όταν γνωριστήκαμε μου είπες “ανιψιέ” θέλω, πριν “φύγω” να ρίξω ένα καράβι στο λιμάνι”

News Room A

O “πρίγκιπας” που θα γινόταν θρύλος: Καλλιτέχνες μιλούν για τον Τόλη Βοσκόπουλο

News Room A

Γιώργος Ζαββός: Ποιος είναι ο νέος Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τις τράπεζες

News Room A