magdasnews.gr
People & Politics

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μοίρασε ελπίδα και αισιοδοξία στα παιδιά και το προσωπικό της ογκολογικής μονάδας «Ελπίδα»

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μοίρασε ελπίδα και αισιοδοξία στα παιδιά και το προσωπικό της ογκολογικής μονάδας «Ελπίδα»

Χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας, μέσα στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, μοίρασε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στα παιδιά και στο προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Μοίρασε ελπίδα και αισιοδοξία στα παιδιά και το προσωπικό της ογκολογικής μονάδας «Ελπίδα»

Με την αγκαλιά της ανοιχτή για τους μικρούς ασθενείς, η κυρία Βαρδινογιάννη μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και τους ευχήθηκε για τις ημέρες του Πάσχα:

«Αγαπημένα μου παιδιά, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με ελπίδα και αγάπη! Η Ανάσταση του Κυρίου είναι το πιο δυνατό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι με την πίστη και την προσωπική μας προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας! Εύχομαι του χρόνου αυτές τις ημέρες να είστε όλοι στα σπίτια σας γεροί και δυνατοί!».

Με ενθουσιασμό και συγκίνηση, τα παιδιά παρέλαβαν τα δώρα τους από την κυρία Βαρδινογιάννη, προσφέροντάς της και εκείνα με τη σειρά τους μια ανοιξιάτικη ανθοδέσμη και πασχαλινές χειροτεχνίες.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη δόθηκαν, για ακόμα μία χρόνια, δωροεπιταγές για το πασχαλινό τραπέζι στο νοσηλευτικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης και στο βοηθητικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: ”Κάνω έκκληση να εμβολιαστούν όλοι και άνευ επιφυλάξεως”

News Room A

Βερόνικα Αντετοκούνμπο: Η ηρωίδα μάνα και ο “βράχος” της οικογένειας

News Room A

Κώστας Μπακογιάννης: “Κάθε συζήτηση με τον Παναγιότατο είναι ένα πνευματικό ταξίδι” – Όσα έγιναν στην συνάντηση του Δημάρχου Αθηναίων με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

News Room A