magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Η Κωνσταντίνα και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος κάθε Σάββατο αναβιώνουν τη θρυλική “Αθηναία” στην καρδιά της Γλυφάδας.

Το Argi’s House, το νέο στέκι – κόσμημα του master της νυχτερινής διασκέδασης, Αργύρη Παπαργυρόπουλου, στο κέντρο της Γλυφάδας, άνοιξε τις πύλες του το περασμένο Σάββατο 5 Φλεβάρη με την ανεπανάληπτη Κωνσταντίνα και τον κόσμο να συρρέει.

Μετά τις μεγάλες και πολυσυζητημένες επί χρόνια συνεργασίες τους στην ιστορική “Αθηναία” και στα θρυλικά “Αστέρια Γλυφάδας”, η Κωνσταντίνα και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά σε έναν χώρο που φέρνει στο σήμερα κάτι από την αίγλη της παλιάς ένδοξης νυχτερινής ζωής.

Κάθε Σάββατο λοιπόν σας περιμένουμε για να την αναβιώσουμε στο καινούργιο hot spot της Γλυφάδας και να αφήσουμε το δικό μας σημάδι στην πόλη, με ένα απίστευτα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα και με το πιο γευστικό και εξαιρετικά επιμελημένο μενού μας.

Εκτάκτως και αυτή τη Δευτέρα 14 Φλεβάρη γιορτάζουμε στο Argi’s House την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου με μια από τις πιο ερωτικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, τη μοναδική Κωνσταντίνα!

Οι πόρτες ανοίγουν από τις 22.00 μ.μ.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Στέλιος Μαρής

Μπουζούκι:
Στέλιος Τζανετής
Γιάννης Παπαγεωργίου

Τραγουδούν μαζί με την Κωνσταντίνα:
Βασίλης Κλειδωνάρης
Χρύσα Μπελούση

Σχετικές αναρτήσεις

H Lancome γιόρτασε τα 10 χρόνια του La Vie Est Belle στο Golden Hall

News Room A

Westworld: Ο 5ος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα αργήσει πολύ περισσότερο από όσο περιμέναμε

News Room M

Sub-Mind by Xristina: Μια έκθεση που εκφράζει την αίσθηση της απελευθέρωσης και της εξέλιξης, φιλοξενείται στην γκαλερί Collect Society στο Κολωνάκι

News Room A