Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε μέσω των social media μια ακόμα προσωπική περιπέτεια, εξομολογούμενη την τρίτη της επίσκεψη στα επείγοντα μέσα σε μόλις τρεις μέρες.
Η ηθοποιός, με αίσθηση χιούμορ και ταυτόχρονα ανησυχία, ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς μου ήρθε να καλέσω το ΕΚΑΒ στις 2 το πρωί, αλλά η γαλοπούλα άνετα θα ψηνόταν πάνω μου εκείνη τη στιγμή».
Παρά την εξωτερική ατάκα της, η Φίνου, δείχνοντας υπευθυνότητα, εξήγησε ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει θεραπεία και να συνεχίσει με ισχυρά φάρμακα για τρεις εβδομάδες.
Ανέφερε επίσης, ότι η κατάσταση δεν σχετίζεται με ιούς που επηρεάζουν τα νοσοκομεία, αλλά ότι κάτι αναπάντεχο φάνηκε στα ιατρικά αποτελέσματα. Παρά την ταλαιπωρία, ευχαρίστησε τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες για την άμεση βοήθειά τους, ενώ προειδοποίησε όλους να προσέχουν, καθώς πολλά περιστατικά γαστρεντερίτιδας κυκλοφορούν αυτή την περίοδο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
