magdasnews.gr
People & Politics

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει το δικό της μήνυμα για την Ρούλα αλλά και τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει το δικό της μήνυμα για την Ρούλα αλλά και τη δολοφονία της Κάρολαϊν

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά από το “χέρι” της Έφης Κακαράντζουλα στο οποίο κρατούσε ένα δοχείο με βιτριόλι, συνεχίζει να χαρίζει “μαθήματα ζωής” σε όλες τις γυναίκες.

Με ανάρτηση στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε και στη γυναικοκτονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Επίσης, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα με αφορμή τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στα νέα κορίτσια, γιατί πραγματικά με τρομάζει να βλέπω ξανά και ξανά το ίδιο σενάριο μπροστά μου. Ο μόνος τρόπος να γίνεται ευτυχισμένες είναι να θέτετε προσωπικούς στόχους τους οποίους πρέπει να κυνηγάτε, να καλλιεργείτε το μυαλό σας με γνώσεις και να γεμίζετε την ψυχή σας με χαρά και αγάπη. Επίσης, να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καταλάβουν και θα σας στηρίζουν συναισθηματικά στις δυσκολίες που αναπόφευκτα μας φέρνει η ζωή», σημειώνει στην ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου. και συνεχίζει:

ιωαννα παλιοσπυρου αναρτηση πατρα

«ΚΑΜΙΑ χαρτορίχτρα, ΚΑΜΙΑ καφετζού και ΚΑΝΕΝΑΣ άντρας δεν θα βοηθήσουν ώστε να χειραγωγήσετε ανθρώπους, την τύχη σας ή την ίδια τη ζωή. Κανένας Μάνος, Μπάμπης ή Νώντας, όσο όμορφοι κι αν είναι, δεν αξίζουν να σκοτώνετε και να καταστρέφετε κάποιον για χάρη τους. Για να πετύχουμε στη ζωή, πρέπει να επενδύουμε μόνο στον ΕΑΥΤΟ μας και στις ΑΞΙΕΣ μας. Έτσι και μόνο έτσι, μπορούμε να προσελκύσουμε αυτόματα όλα όσα θέλουμε».

ιωαννα παλιοσπυρου αναρτηση μανος αναγνωστόπουλος

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Χρήστος Ταραντίλης βάζει τα πράγματα στη θέση τους: “Η παραίτηση μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους”

News Room A

Ντόρα Μπακογιάννη: “Η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού” (video)

News Room A

Ανασχηματισμός: Οι σκέψεις Μητσοτάκη για την αλλαγή θέσεων και την αξιοποίηση βουλευτών – Το νέο κυβερνητικό σχήμα

News Room A