magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Φαίη Σκορδά επιλέγει DOCA

Η Φαίη Σκορδά επιλέγει ένα διαχρονικό total look της εταιρείας DOCA

Η Φαίη Σκορδά επιλέγει ένα διαχρονικό total look της εταιρείας DOCA και εντυπωσιάζει με ένα κλασσικό σύνολο. Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια συνδυάζει ένα σοφιστικέ σύνολο με τις πιο μοντέρνες, must have μπότες της φετινής σεζόν και το απογειώνει με μία κομψή τσάντα Doca για όλες τις ώρες . Επιλέγει ένα minimal look που αναδεικνύει την θηλυκότητα της με αέρα δυναμισμού και αυτοπεποίθησης.

Ένα αντίστοιχο κλασσικό σύνολο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, υποστηρίζει η ίδια!

Η αγαπημένη #DocaGirl, ένα fashion icon, που χρόνια τώρα ακολουθείτε από χιλιάδες θαυμάστριες για τις στιλιστικές προτάσεις, μας συμβουλεύει πως ένα κλασσικό κομμάτι μπορεί να αναγεννηθεί συνδυάζοντας το με μοντέρνα αξεσουάρ και να υποστηριχτεί από μία σύγχρονη γυναίκα για 24 ώρες.

Η Φαίη Σκορδά δεν ξεχνά να ανανεώνει κάθε μήνα το #DocaApp
Η Φαίη Σκορδά δεν ξεχνά να ανανεώνει κάθε μήνα το #DocaApp

Κάθε μήνα, η Φαίη Σκορδά δεν ξεχνά να ανανεώνει το νέο τεύχος του καινοτόμου Doca app και για ακόμα μία φορά με πολύ αγάπη μας παρουσιάζει την νέα έκδοση του Νοεμβρίου #DocaApp –Interactive fashion magalogue. Ανακάλυψε, τώρα, και εσύ τις προτάσεις της Φαίης Σκορδά, καθώς και αμέτρητους συνδυασμούς από μοδάτα ρούχα, παπούτσια , τσάντες και αξεσουάρ στο #DocaApp.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, λοιπόν, και κατέβασε ή ανανέωσε το #DocaApp τώρα και ταξίδεψε εντελώς δωρεάν σε ένα μαγικό κόσμο μόδας και ομορφιάς.

Το DocaApp είναι διαθέσιμο σε Google Play & App Store

#DOCAMagalogue

Σχετικές αναρτήσεις

Τα καλύτερα και πιο υγιεινά smoothies για εγκύους

News Room

Μαρία Κωνσταντάκη: Φόρεσε μαγιό και καπέλο και βγήκε στο μπαλκόνι για ηλιοθεραπεία [εικόνα]

News Room

Η σχεδιάστρια Bαλεντίνα Βασιλάτου της VV Conscious Swimwear, παρουσίασε την δεύτερη καλοκαιρινή της κολεξιόν, με οικολογικό χαρακτήρα, στην εβδομάδα μόδας της Athens Xclusive Designers

News Room A