magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Estée Lauder παρουσιάζει τη νέα Revitalizing Supreme και Milky Lotion.Νέα σειρά για σφριγηλό περίγραμμα

Ενισχύστε τις δυνατότητες της επιδερμίδας με τα προϊόντα πολλαπλών δράσεων εμπλουτισμένα με το αποκλειστικό Εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom και το αποκλειστικό Εκχύλισμα Moringa

 

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες περιποίησης της επιδερμίδας σε υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης, η Estée Lauder παρουσιάζει τη σειρά Revitalizing Supreme και Collection, ενισχυμένη με την πιο πρόσφατη τεχνολογία αντιγήρανσης. Βασισμένη σε έρευνες πολλών ετών στα μονοπάτια αντιγήρανσης της επιδερμίδας, η σειρά Revitalizing Supreme+ της Estée Lauder εμπλουτισμένη με το αποκλειστικό εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom, ένα εξαιρετικά βιοενεργό εκχύλισμα με την αξιοσημείωτη δύναμη κολλαγόνου, που βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει περισσότερο σφριγηλή και ανορθωμένη. Επιπλέον, το εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom ενισχύει τα οφέλη του αποκλειστικού εκχυλίσματος Moringa της Estée Lauder και το ισχυρό σύμπλεγμα κολλαγόνου. Για πρώτη φορά, τα ενυδατικά προϊόντα Revitalizing Supreme + αποκαλύπτουν μία πιο ανορθωμένη όψη σε 3 βασικές ζώνες του προσώπου- τα ζυγωματικά, τις ρινοπαρειακές πτυχές και το πιγούνι- αποκαλύπτοντας μια πιο σμιλευμένη, με τονισμένο περίγραμμα  όψη. Η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση, με περισσότερη πυκνότητα και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα η εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών – συμπεριλαμβανομένης της δύσκολης περιοχής του λαιμού – μειώνεται σημαντικά. Οι λατρεμένες, μεταξένιες υφές απορροφώνται γρήγορα και αφήνουν την επιδερμίδα με άνετη και εύκαμπτη αίσθηση, ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό. Η επιδερμίδα ακτινοβολεί και δείχνει θεαματικά ελαστική με αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης για 72 ώρες, και σε βάθος χρόνου αποκτά πιο απαλή και νεανική όψη. Η σειρά Revitalizing Supreme+ Collection τώρα είναι διαθέσιμη σε νέα γυάλινη ανακυκλώσιμη συσκευασία με δυνατότητα αναπλήρωσης.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το Αποκλειστικό Εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom είναι 99% φυσικής προέλευσης και αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης για να ενισχύσει το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα αυτό προέρχεται από τα επιλεγμένα με τα χέρια άνθη ιβίσκου sinensis, που συλλέγονται αποκλειστικά σε πρωινή συγκομιδή, όταν οι φυσικές αντιγηραντικές τους ιδιότητες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

 

Το Αποκλειστικό Εκχύλισμα Moringa είναι ένα ισχυρό συστατικό φυσικής προέλευσης, που βοηθά στην “ενεργοποίηση” των πολλαπλών μηχανισμών αντιγήρανσης της επιδερμίδας, βοηθώντας επίσης στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν ορατή γήρανση. Σε συνεργασία με τον κορυφαίο και παγκοσμίως γνωστό φυτοβιολόγο Δρ. Illya Raskin του Πανεπιστημίου Rutgers, αναπτύχθηκε αυτό το εκχύλισμα Moringa αποκλειστικά για την Estée Lauder και προέρχεται από τους πυκνούς σπόρους τεράστιας αξίας του είδους Moringa Oleifera.

 

Συστατικό στο προσκήνιο: Μελέτες in vitro έδειξαν ότι το εκχύλισμα αυτό Moringa αυξάνει το Nrf2 στα κύτταρα της επιδερμίδας κατά 76% μετά από 24 ώρες. Η διαδικασία εκχύλισης συμβάλλει επίσης στη διασφάλιση της διατήρησης των πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, των λιπιδίων και των πρωτεϊνών του πανίσχυρου Moringa, για την παροχή εξαιρετικών οφελών στην επιδερμίδα.

 

Η τεχνολογία Collagen-Boosting έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους επιστήμονες της Estée Lauder για να βοηθήσει στην ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας και να επαναφέρει τη σφριγηλότητά της. Αυτό το σύμπλεγμα συνδυάζει Acetyl-hexapeptide-8, ένα πεπτίδιο σημαντικό για το κολλαγόνο τύπου 1, καθώς και ένα εκχύλισμα από θαλάσσια φύκη και μία πρωτεΐνη whey (ορού γάλακτος). Ως βασικό στοιχείο του φυσικού δικτύου υποστήριξης της επιδερμίδας, το κολλαγόνο είναι το κλειδί για να χαρίσει στην επιδερμίδα πιο σφριγηλή αίσθηση και πιο ανορθωμένη, σμιλευμένη, λεία όψη.

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ

Ανόρθωση και Σύσφιξη

Έρευνα της Estée Lauder έδειξε, ότι όταν το νέο εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom συνδυάζεται με το εκχύλισμα Moringa Extract και την τεχνολογία Collagen-Boosting, η παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας δεκαπλασιάζεται σε μόλις 3 ημέρες. Τα προϊόντα ενυδάτωσης Revitalizing Supreme βοηθούν στην επαναφορά της φυσικής σφριγηλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας και τώρα φανερώνουν περισσότερο σμιλεμένα  περιγράμματα και πιο ανορθωμένη όψη σε 3 βασικές ζώνες του προσώπου: ζυγωματικά, ρινοπαρειακές πτυχές και πιγούνι. Οι γραμμές και οι ρυτίδες δείχνουν ορατά μειωμένες για πιο λεία όψη, ενώ για πρώτη φορά οι γραμμές στην περιοχή του λαιμού ελαττώνονται.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πότε η πρόσληψη βάρους στην εγκυμοσύνη θεωρείται φυσιολογική;

News Room

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι ο «κλώνος» της Αντζελίνας Τζολί

News Room

Γιατί δεν ζω την ηλικία μου;

News Room