magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Estée Lauder ανακοινώνει το γνωστό μοντέλο Imaan Hammam ως νέα Brand Ambassador

Μάιος 2023 – Η Estée Lauder ανακοινώνει την προσθήκη του super model Imaan Hammam από την Ολλανδία, στην ομάδα των Global Brand Ambassadors. Η Imaan που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μόδας, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των παγκόσμιων συνεργατών της Estée Lauder, μαζί με τις Adut Akech, Ana de Armas, Amanda Gorman, Bianca Brandolini D’Adda, Carolyn Murphy, Grace Elizabeth, Karlie Kloss, Kōki και Yang Mi. Η πρώτη καμπάνια της Imaan κάνει το ντεμπούτο της τον Ιούλιο του 2023.

«Η Imaan αγαπήθηκε πολύ γρήγορα από το χώρο της μόδας», δήλωσε ο Justin Boxford, Global Brand President της Estée Lauder και της AERIN Beauty. «Εκτός από την εκπληκτική της ενέργεια, το ταλέντο, την ομορφιά και την επιμονή της, είναι το πάθος και η αφοσίωσή της στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των νέων γυναικών που συνδέεται βαθιά με τις βασικές αξίες του brand μας και μας βοηθάει να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο».

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας της Estée Lauder», δήλωσε η Imaan. «Η Estée Lauder έχει τόσο πλούσια κληρονομιά και μερικά από τα πιο εμβληματικά προϊόντα ομορφιάς, αλλά είμαι πιο περήφανη που είμαι μέλος ενός brand που υπερασπίζεται την εξέλιξη των γυναικών σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά με την Imaan Hammam:
Η Imaan Hammam αποτελεί είδωλο της βιομηχανίας της μόδας αλλά και λαμπρό παράδειγμα για τις νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Μαροκινής και αιγυπτιακής καταγωγής, η Imaan μεγάλωσε στο Άμστερνταμ, όντας ένα από τα έξι παιδιά δύο μεταναστών. Η Imaan έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2013 με τους οίκους Jean-Paul Gaultier, Givenchy,

Hermes, Proenza Schouler, Chanel και Valentino.
Αποτελεί αγαπημένο μοντέλο των διάσημων φωτογράφων μόδας Steven Meisel, Craig McDean, Annie Leibovitz, David Sims, Mert & Marcus, Willy Vanderperre, Jamie Hawkesworth, Inez & Vinoodh και Mario Sorrenti. Έχει παρουσιαστεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής Vogue, καθώς και τις ιταλικές, βρετανικές, γαλλικές, μεξικανικές, αραβικές, κινεζικές, ισπανικές και ιαπωνικές εκδόσεις του, όπως και των Harper’s Bazaar, WSJ, i-D, Elle και Vanity Fair. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες για brands όπως Tiffany & Co, Chanel, Versace, Fendi, Moschino και Calvin Klein κ.α.

Ως παγκόσμια πρέσβειρα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού She’s the First, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίσης “Powerhouse of the Year” το 2021, η Imaan υπερασπίζεται τα δικαιώματα των νέων γυναικών όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Αναγνωρισμένη για το ρόλο της ως ακτιβίστρια, καθώς και για τη συμβολή της στη βιομηχανία της μόδας, η Imaan τιμήθηκε με το βραβείο “Γυναίκα της Χρονιάς” του Bazaar το 2020.

Σχετικά με την Estée Lauder:
Η Estée Lauder είναι η ναυαρχίδα της The Estée Lauder Companies Inc. Ιδρύθηκε από την Estée Lauder, μία από τις πρώτες γυναίκες επιχειρηματίες στον κόσμο, και συνεχίζει μέχρι σήμερα την κληρονομιά της δημιουργώντας τα πιο καινοτόμα, εξελιγμένα και υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ καθώς και εμβληματικά αρώματα – όλα εμπλουτισμένα με την βαθιά γνώση των αναγκών και των επιθυμιών της γυναίκας.

Σήμερα, η Estée Lauder επικοινωνεί με τις γυναίκες σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο τόσο σε φυσικά καταστήματά όσο και σε ψηφιακά μέσα. Κάθε μία από αυτές τις σχέσεις αντικατοπτρίζει την αυθεντική οπτική της Estée από γυναίκα προς γυναίκα.

Follow @esteelauder on
Follow @imaanhammam on

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε:
κ. Ευριπίδης Γουργουλίδης, Corporate & Brand Communications Manager, BalkansΕ. [email protected] | T. 210-6786127
κ. Ηρώ Κώστα, Corporate & Brand Communications Executive, BalkansΕ. [email protected] | T. 210-6786156

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς Θα Εφαρμόσεις Σωστά Την Κρέμα Προσώπου Σου Για Καλύτερα Αποτελέσματα

News Room

Αυτά είναι τα επαγγέλματα που…ευνοούν τα διαζύγια

News Room

Η Ρούλα Ρέβη φόρεσε το απόλυτο outfit αυτού του χειμώνα

News Room A