magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η επίδειξη μόδας του Οίκου Longchamp στο Παρίσι για την παρουσίαση της συλλογής Fall/Winter 2021

Η επίδειξη μόδας του Οίκου Longchamp στο Παρίσι για την παρουσίαση της συλλογής Fall/Winter 2021
Το εμβληματικό άλογο αγώνων που αποτελεί το χαρακτηριστικό λογότυπο της Longchamp, καθώς και το έργο του Γάλλου interior designer Pierre Paulin, του οποίου το όραμα έφερε την επανάσταση στα παρισινά διαμερίσματα στο δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, αποτέλεσαν την έμπνευση της Creative Director Sophie Delafontaine για την επίδειξη Longchamp Fall/Winter 2021 που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Σχεδιασμένο από τον Turenne Chevallereau, το καλπάζον άλογο της Longchamp συμβολίζει τη διαρκή έκφραση του δυναμισμού και του art de vivre του οίκου μόδας. Αυτή η σύνδεση με την ιππασία επηρέασε και την επιλογή της τοποθεσίας για την επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στην περίφημη αίθουσα ιππασίας Battesti του Παρισιού, με την επιβλητική γυάλινη και σιδερένια οροφή, σχεδιασμένη από τον Gustave Eiffel. 

Σύμφωνα με τη Sophie Delafontaine, ο Pierre Paulin επηρέασε τις σιλουέτες της συλλογής, καθώς η καινοτόμος προσέγγισή του στη γραμμή, τη λειτουργία, το χρώμα και το υλικό εναρμονίστηκε πλήρως με το δημιουργικό πνεύμα της Longchamp. Έτσι, πολλά από τα looks είχαν αισθησιασμό και κοινό σημείο την ποιότητα και το layering. Στις δημιουργίες κυριάρχησαν τα αμάνικα γιλέκα με επένδυση από μαλακό δέρμα, τα κασμιρένια crop tops συνδυασμένα με τζιν πουκάμισο και τα μάλλινα πουλόβερ σε στυλ 70’s κάτω από πουκάμισα, κοστούμια και φορέματα. 

Το σόου άνοιξε η Mica Arganaraz φορώντας ένα μαύρο σακάκι σαφάρι, κόκκινο πουλόβερ και κοντό λευκό σορτς με μαύρες γαλότσες, από τις οποίες ξεχώριζαν οι ψηλές κόκκινες κάλτσες. Η συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων, το στυλ ιππασίας και το παριζιάνικο ύφος επαναλήφθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επίδειξης. Η σπορ διάθεση κινήθηκε σε απόλυτη ισορροπία με τα αέρινα midi φορέματα και τα cropped παντελόνια φορεμένα με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, αποπνέοντας μια εξαιρετικά γυναικεία ατμόσφαιρα μέσα από τις διαφορετικές όψεις του Parisienne χαρακτήρα της Longchamp. 

Το ζεστό ύφος της συλλογής συναντάται και στις τσάντες Brioche και Le Pliage® Cuir. Η τσάντα Brioche, ευχάριστα απαλή όπως και το διάσημο γαλλικό έδεσμα ζαχαροπλαστικής, διαθέσιμη σε τζιν, σε συνθετική γούνα και σε διάφορους ποπ χρωματισμούς, παραπέμπει στις κυματοειδείς γραμμές μιας καρέκλας Pierre Paulin. Παράλληλα, μία νέα ερμηνεία έχει δοθεί στην iconic Le Pliage® όπου τόσο το κλασικό σχήμα όσο και το σακίδιο υπάρχουν διαθέσιμα με καπιτονέ επένδυση. Η εμβληματική τσάντα Roseau συνδυάστηκε με αλυσίδες δίνοντας ένα vintage χαρακτήρα, ενώ η Sophie Delafontaine αναβίωσε την κληρονομιά της τσάντας Le Foulonné του οίκου Longchamp, επιλέγοντας να της δώσει μια πιο τετράγωνη μορφή από ακατέργαστο δέρμα που αγκάλιαζε τους ώμους των μοντέλων. 

Τέλος, το ΙΤ αξεσουάρ της συλλογής ήταν ένα bucket hat από ζακάρ με τα γράμματα της Longchamp που αναδείκνυε τόσο την σκανδαλιάρικη ενέργεια όσο και τη μυστηριώδη γοητεία του Parisienne ύφους της Longchamp. 

Digalakis Group: Αποκλειστική διάθεση Longchamp σε Ελλάδα και Κύπρο 

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000  

www.digalakis.com 

Σχετικές αναρτήσεις

12 Πανέμορφες Μαμάδες που Μοιάζουν σαν συνομήλικες με τις μικρές τους Κόρες. Προσέξτε την Ηλικία της Τελευταίας!

News Room

Ποιες ασκήσεις πρέπει να αποφεύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

News Room

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι γίνονται γονείς

News Room