magdasnews.gr
People & Politics

Η Έφη Αχτσιόγλου ποζάρει στο πλευρό του Δ.Τζανακόπουλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στα σχόλια γίνεται χαμός για το νομοσχέδιο

Η Ε.Αχτσιόγλου ποζάρει στο πλευρό του Δ.Τζανακόπουλου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στα σχόλια γίνεται χαμός!

Η βουλευτής και ο γνωστός πολιτικός έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σχετικά με το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια των παιδιών που συζητάται για δεύτερη ημέρα στην Βουλή, γράφοντας τη λεζάντα:

“Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού. Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλα σαν μηλο της εριδος. Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας. Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας”

Όπως είναι φυσικό τα σχόλια από κάτω είχαν μεγάλη ποικιλία, αφού κάποιοι από τους followers της της ευχήθηκαν για την εγκυμοσύνη της, άλλοι τάχθηκαν υπέρ του νομοσχεδίου και άλλοι κατά.

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Σοφοκλέους: Ποια ήταν η παρουσιάστρια που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Θεσσαλονίκης

News Room A

Πώς σώθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ: Οι 50 μέρες στη ΜΕΘ και η περιγραφή της διευθύντριας ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού”

News Room A

Η Μέρκελ ξεχνάει τη μάσκα της και η επική αντίδρασή της γίνεται viral

News Room A