26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Η Δήμητρα Κούστα απαθανατίζει Γιάννη Κούστα και Άννα Βίσση στις εξέδρες του Wimbledon

Μια ξεχωριστή εμπειρία στο Λονδίνο έζησαν ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, οι οποίοι ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν από κοντά το διάσημο τουρνουά Wimbledon, συνοδευόμενοι από τη στενή τους φίλη και κουμπάρα Άννα Βίσση.

Το λαμπερό τρίο απόλαυσε με ενθουσιασμό τις αναμετρήσεις κορυφαίων τενιστών στα ιστορικά γήπεδα του Wimbledon. Μάλιστα, η Δήμητρα Κούστα ανέλαβε χρέη φωτογράφου, απαθανατίζοντας τον σύζυγό της, Γιάννη Κούστα, καθισμένο δίπλα στην Άννα Βίσση. Εκείνος με ριγέ γαλάζιο πουκάμισο και μαύρα γυαλιά ηλίου, εκείνη με κόκκινα γυαλιά και ασορτί καπέλο, απολάμβαναν με προσήλωση τον αγώνα.

Το στιγμιότυπο συνοδευόταν από το χιουμοριστικό σχόλιο της Δήμητρας Κούστα: «Φανατικοί του τένις», το οποίο έκανε repost η Άννα Βίσση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στήριξή της και στον 13χρονο Έλληνα τενίστα Ραφαήλ Παγώνη, ανεβάζοντας φωτογραφία του από τον τελικό του Wimbledon U14. Ο νεαρός πρωταθλητής κατέκτησε τη δεύτερη θέση, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητες και τη μαχητικότητά του.

Η παρουσία του ζεύγους Κούστα και της Άννας Βίσση στις κερκίδες του Wimbledon δεν πέρασε απαρατήρητη, συνδυάζοντας κομψότητα, φιλία και στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό.

Related posts

Συγκίνησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απώλεια στενού του συνεργάτη: “Έφυγε πολύ νωρίς”

Magdas News

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Απριλίου 2026

ChrisTsiora

“Μάγεψε” η Έλενα Χριστοπούλου: Η επική εμφάνιση στο Instagram

Magdas News