magdasnews.gr
People & Politics

Η χυδαία επίθεση του Καρανίκα στη Δάφνη Μητσοτάκη – Η ανάρτησή του για την κόρη του πρωθυπουργού

Η χυδαία επίθεση του Καρανίκα στη Δάφνη Μητσοτάκη - Η ανάρτησή του για την κόρη του πρωθυπουργού

Σε ένα κρεσέντο αθλιότητας ο Νίκος Καρανίκας επετέθη ευθέως στην 18χρονη κόρη του πρωθυπουργού με αφορμή τις σπουδές της στις ΗΠΑ

Οργή προκάλεσε η ανάρτηση του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, για την κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη.

Σε ένα κρεσέντο αθλιότητας ο Νίκος Καρανίκας επετέθη ευθέως στην 18χρονη κόρη του πρωθυπουργού με αφορμή τις σπουδές της στις ΗΠΑ.

«Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη… ποτέ δεν ξέρεις όμως», έγραψε ο Νίκος Καρανίκας, στοχοποιώντας με χυδαίο τρόπο την Δάφνη Μητσοτάκη.

karanikas_anartisi_dafni_2

Σημειώνεται ότι ο κ. Καρανίκας προέβη σε ανασκευή της αρχικής του δήλωσης για τη Δάφνη Μητσοτάκη ζητώντας συγγνώμη για την παραπληροφόρηση, αμέσως μετά την οργισμένη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος τόνισε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ότι «σε τέτοιου είδους αθλιότητες και ανηθικότητες είναι σαφές ότι από εδώ και πέρα το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη».

Πηγή: parapolitika.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκινεί για δεύτερη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Το νέο μήνυμα για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο

News Room A

Όλγα Κεφαλογιάννη: Stylish ακόμη και στην εγκυμοσύνη της – Η χαλαρή έξοδος της εγκυμονούσας βουλευτή

News Room A

Γιάννης Μπουτάρης: «Το κρασί με εκφράζει. Είμαι αλκοολικός, ακόμα και αν δε πίνω»

News Room A