magdasnews.gr
People & Politics

Η απίστευτη πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς για την πανδημία: “Τέλος του ’22 επιστρέφουμε στην κανονικότητα” (video)

Η απίστευτη πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς για την πανδημία: "Τέλος του '22 επιστρέφουμε στην κανονικότητα" (video)

Ο Μπιλ Γκέιτς μπορεί να γελάει με όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν να μας βάζει το… τσιπάκι με τα εμβόλια, αλλά σίγουρα τα περίμενε. Όπως περίμενε και το ξέσπασμα της πανδημίας, το οποίο είχε προβλέψει 6 χρόνια πριν.

Το 2015, λοιπόν, ο ιδρυτής της Microsoft προφήτεψε την εξάπλωση μίας πανδημίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ted Talk.

Ο 65χρονος μεγιστάνας, τώρα, επανέρχεται με νέες προβλέψεις.

Σε συνέντευξή του, ο Γκέιτς δεν παρέλειψε να εκστομίσει το «σας τα ‘λεγα», για το οποίο ωστόσο τόνισε ότι δεν περηφανεύεται, αφού «δεν μου δημιουργεί όμορφο συναίσθημα να σας λέω κάτι τέτοιο». Το κεντρικό ζήτημα ήταν πάντως το επίπεδο προετοιμασίας των κοινωνιών για μελλοντικούς κινδύνους και ο Αμερικανός διανοούμενος δεν είχε ενθαρρυντικές απαντήσεις για αυτό, θεωρώντας ότι η «κλιματική αλλαγή» και η «βιοτρομοκρατία» θα μπορούσαν να τις αιφνιδιάσουν με ανάλογο του Sars-Cov-2 τρόπο.

Όσο για το τέλος της πανδημίας ο Μπιλ Γκέιτς κάνει μια πρόβλεψη που δεν θα αρέσει σε πολλούς. Όσοι περίμεναν ότι ο εμβολιασμός θα φέρει την αρχή του τέλους του κορωνοϊού δυστυχώς θα διαψευστούν καθώς οι εκτιμήσεις δεν δείχνουν να τους δικαιώνουν.

Ερωτηθείς για το πότε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, ο Γκέιτς απάντησε: «Έως τα τέλη του 2022 θα έχουμε βασικά επιστρέψει πλήρως στην κανονικότητα».

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτο! Ο Λοβέρδος ήθελε να δείρει τον Τσίπρα στη Βουλή

News Room A

Έγκυος η Έφη Αχτσιόγλου – Βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης

News Room A

2ο Forum ΣΠΑΥ : Στο κορυφαίο περιβαλλοντικό γεγονός της χρονιάς παρόντες εκατοντάδες στελέχη της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

News Room M