magdasnews.gr
Showbiz

Η Άννα Μπεζάν μιλάει για την πεθερά της Χριστίνα Παππά, για την εγκυμοσύνη και τον Δημήτρη.

Η Άννα Μπεζάν μιλάει για την πεθερά της Χριστίνα Παππά, για την εγκυμοσύνη και τον Δημήτρη.

Πριν από λίγες μέρες, η Άννα Μπεζάν ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, με ένα πολύ όμορφο και γλυκό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια, περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά και διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Δέκα μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Άννα Μπεζάν είχε μιλήσει στο magdasnews.gr και τον Άκη Τσακίρη, για την περίοδο αυτή, χαρακτηρίζοντάς την “μεταβατική”. Κάτι που σημαίνει πως ήδη γνώριζε για το ευτυχές γεγονός. Παράλληλα, η Άννα Μπεζάν μίλησε για το GNTM, πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή της, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο βίωσε την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Άννα Μπεζάν μιλάει για την πεθερά της Χριστίνα Παππά, για την εγκυμοσύνη και τον Δημήτρη.
Η Άννα Μπεζάν μιλάει για την πεθερά της Χριστίνα Παππά, για την εγκυμοσύνη και τον Δημήτρη.

 

Σε αγαπήσαμε μέσα από την σειρά “8 Λέξεις”, ωστόσο σε γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή σου στο “Greece’s Next Top Model”. Τι σημαίνει για εσένα ο χώρος της υποκριτικής;

“Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν το GNTM ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία, χαίρομαι πολύ που βρέθηκα εκεί, με είδαν οι άνθρωποι που έπρεπε να με δουν και έτσι κάνω όλα αυτά τα όμορφα πράγματα πια. Η υποκριτική για εμένα είναι το ύψιστο καταφύγιο, το να ζω πολλές ζωές ταυτόχρονα και να δουλεύω με τον εαυτό μου χάρη σε αυτό, θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο στην δουλειά αυτή.”

Μόντελινγκ και υποκριτική! Τελικά αυτά τα δύο επαγγέλματα συνδέονται και ποιο επιλέγεις;

“Είναι δυο τελείως διαφορετικά επαγγέλματα, ωστόσο υπάρχει μια μικρή σύνδεση καθαρά στο στήσιμο της τηλεόρασης.  Αγαπώ την φωτογραφία, αγαπώ τις πόζες και τις αναμνήσεις του φακού, ωστόσο η υποκριτική είναι κάτι διαφορετικό και στην παρούσα φάση αν έπρεπε να επιλέξω κάτι από αυτά τα δυο, θα ήταν σίγουρα η υποκριτική.”

 

Τι άλλο ετοιμάζεις αυτή την περίοδο;

“Αυτή την περίοδο η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι μια μικρή παύση, κάνω επιλεκτικά κάποιες φωτογραφήσεις, είναι μια μεταβατική περίοδος που ασχολούμαι λίγο περισσότερο με την προσωπική μου ζωή, που είχα αφήσει τα τελευταία χρόνια στην άκρη.”

Tα σακάκια και τα παντελόνια αποτελούν μεγάλο κομμάτι του ενδυματολογικού ρεπερτορίου σου, αλλά όπως θα δει κανείς στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram, δεν θα πεις όχι και σε ένα σέξι slipdress. Ποιο πιστεύεις ότι θα ήταν το otufit που θα παρουσίαζε 100% την προσωπικότητά σου;

“Η αλήθεια είναι ότι λατρεύω τα κουστούμια και το αυστηρό ντύσιμο, ωστόσο δεν θα πω σίγουρα όχι σε ένα κομψό sexy φόρεμα.”

Άννα Μπεζάν-Δημήτρης Παππάς
Άννα Μπεζάν-Δημήτρης Παππάς

Στο παρελθόν είχες αποκαλύψει ένα άσχημο περιστατικό με έναν stalker που, ας το πούμε λαϊκά, σου έκανε δύσκολη τη ζωή. Καθημερινά γίνεσαι όλο και πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, με τις δραστηριότητές σου. Τι άλλαξε σε αυτόν τον τομέα και τι θα συμβούλευες μια κοπέλα που μπαίνει τώρα στον χώρο αυτό;

“Είναι παρά πολύ σημαντικό να προσέχουμε πως κινούμαστε και όταν νιώθουμε απειλή να μιλάμε κατευθείαν για το ζήτημα που μας απασχολεί. Αυτό που θα έλεγα σε μια κοπέλα που μπαίνει σε αυτό το χώρο είναι ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ταπεινότητα και τα όχι. Δεν συμβιβαζόμαστε για τίποτα λιγότερο από αυτό που έχουμε ορίσει εμείς σαν χαρακτήρες, απλά για να έχουμε δουλειά και να πάρουμε προβολή.”

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν γίνει γνωστοί από ένα reality. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως οι παίκτες ενός reality δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω σε κάποιον άλλο τομέα. Είσαι όμως η απόδειξη πως δεν έχουν δίκιο. Τι τους απαντάς;

“Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να μπορέσω να ισορροπήσω και να αποδείξω στους ανθρώπους που με επέλεξαν, ότι δεν έκαναν λάθος. Δούλεψα σκληρά και ό,τι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής σε αυτά τα λίγα χρόνια, το κατάφερα με τρομερή δουλειά.

Η απάντησή μου σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι όταν κάτι το θέλουμε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ο χρόνος μας ανταμείβει.”

Σε συνέντευξή σου αναφέρθηκες στα τραυματικά παιδικά χρόνια που έζησες με τον πατέρα σου, αλλά και την απόφασή σου να μπεις σε ορφανοτροφείο. Μάλιστα ανέφερες πως η ζωή σου θα μπορούσε να γίνει ταινία. Τι τίτλο θα της έβαζες λοιπόν;

“«Μόνο Αν». Μόνο αν αποδεσμευτείς από το παρελθόν μπορείς να προχωρήσεις στο μέλλον.”

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, έλεγαν οι παλιοί. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το 2022; Τι θα ήθελες να καταφέρεις μέχρι το τέλος;

“Η αλήθεια είναι ότι το 2022 θα ήθελα να βρω λίγο τις ισορροπίες μου, θα είναι μια χρονιά αλλαγών για εμένα όποτε θέλω να ισορροπήσω λίγο στα νέα δεδομένα και στην ψυχική μου ηρεμία.”

Χωρίς αμφιβολία, τα τελευταία δύο χρόνια, ο κορωνοϊός άλλαξε τις ζωές μας. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, τι άλλαξες στη ζωή σου και πώς σε έχει επηρεάσει η πανδημία;

“Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήμουν από τους ευνοημένους της καραντίνας. Είχα δουλειά όποτε δεν είχα το επαγγελματικό άγχος. Η πανδημία ωστόσο με άλλαξε σε προσωπικό επίπεδο, αναθεώρησα πολλές πτυχές της ζωής μου και μπήκα σε μια διαδικασία αναδιοργάνωσης ως προς το ποσό εύκολα αλλάζουν τα δεδομένα και στην απόδειξη ότι τελικά, δεν περνάνε όλα τα πράγματα από τα χέρια μας. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε.”

Σχετικές αναρτήσεις

Ριάνα: Το μυθικό ποσό που… τσέπωσε για το «βαρετό σόου» της στη γαμήλια συναυλία του πλουσιότερου ανθρώπου στην Ινδία

Newsroom

Έκθεση για τη ζωή και το έργο του Σαλβατόρε Φεραγκάμο του υποδηματοποιού των σταρ

News Room

Η απάντηση του Γρηγόρη Μπάκα στον Βαγγέλη Περρή

News Room G