magdasnews.gr
People & Politics

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη που έκανε “Click Away” με χιούμορ

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη που έκανε "Click Away" με χιούμορ

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έχει αντιμετωπίσει με χιούμορ πολλές καταστάσεις.

Το “Click Away” μετράει ήδη δύο 24ωρα και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει τοποθετηθεί για τη σημασία της τήρησης των μέτρων, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, πολλές φορές. Αυτή τη φορά όμως, ξέφυγε από την αυστηρότητα των μέτρων και αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers του, μία χιουμοριστική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός σχολίασε αυτό που πολλοί συζητούν τα τελευταία 24ωρα. “Πώς θα αγοράσω ένα ρούχο χωρίς να το δοκιμάσω, αφού το “Click Away” δεν μου επιτρέπει να μπω στο κατάστημα;”. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από την viral φωτογραφία με την γυναίκα που δοκιμάζει παπούτσια στη βροχή, έξω από ένα κατάστημα, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: “Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει…ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά….ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε…επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο.”

Σχετικές αναρτήσεις

Ανασχηματισμός: Οι σκέψεις Μητσοτάκη για την αλλαγή θέσεων και την αξιοποίηση βουλευτών – Το νέο κυβερνητικό σχήμα

News Room A

Η ώρα του Πέτρου Φιλιππίδη και το εφιαλτικό τετ α τετ με τον εισαγγελέα! Γιατί τρέμει τη δημόσια σιωπή των γυναικών που τον κατήγγειλαν;

News Room A

Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Οι τρεις φορές που σώθηκε από θαύμα: Η αινιγματική του ανάρτηση για το βλέμμα στα μάτια

News Room A