magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Η παρουσίαση του βιβλίου της Κυριακής Φράγκου “Νερό! Νερόοοο…” (video)

Η Μάγδα Τσέγκου στην παρουσίαση του βιβλίου της Κυριακής Φράγκου "Νερό! Νερόοοο..." (video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Κυριακής Φράγκου “Νερό! Νερόοοο…” στον ξεχωριστό χώρο του Polis Xammam.

Η Πρόεδρος και συγγραφέας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Εθελοντικής Διακονίας αστέγων, συγκινημένη υποδέχθηκε τόσο τον κόσμο, όσο και τους ομιλητές που εκφράστηκαν με τα πιο θερμά λόγια για τη νέα της προσπάθεια.

Η παρουσίαση του βιβλίου, την οποία είχα την τιμή και την χαρά να συντονίσω, μεταδόθηκε ζωντανά με Live Streaming και εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές της Κυριακής Φράγκου, είδαν από πολλές γωνιές της χώρας, αλλά κυρίως από την Θεσσαλονίκη, ζωντανά όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Δείτε το video:

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Εκδόσεις “Ελληνοεκδοτική” και τίμησαν διπλά με την παρουσία τους, καθώς μίλησαν και για το βιβλίο,  ο αγαπητός και καταξιωμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας Στρατής Λημνιός, ο εκδότης Διονύσης Βαλεριάνος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κύριος Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κινήματος «Athena Take Me Home», η κυρία Αθηνά Τρανούλη, απένειμε στην κυρία Φράγκου τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της «Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων» στο κοινωνικό σύνολο και την αμέριστη στήριξη των αστέγων Θεσσαλονίκης.

“Είναι όμορφη και πολύ δυναμική. Αγωνίζεται για την επιστροφή, για τα γλυπτά του Παρθενώνα. Είναι Πρόεδρος του κινήματος “Athena Take Me Home”. Σχεδιάστρια μόδας από τις πιο γνωστές, με Οίκο Νυφικών που βγήκε από τα παραμύθια. Ο πατέρας, Θεόδωρος Τρανούλης έχει ντύσει τις πιο διάσημες νύφες. Υπήρξε προσωπικότητα της χρονιάς και είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, να μας δώσει μια τιμητική διάκριση-πλακέτα, για την Εθελοντική Διακονία Αστέγων για το κοινωνικό έργο”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κυριακή Φράγκου.

Για τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό, η κ. Κυριακή Φράγκου είπε: “Είναι δημοσιογράφος και Συγγραφέας. Άνθρωπος με “Α” κεφαλαίο. Έχει κάνει τα πιο πολλά αποκλειστικά, έχει πάρει βραβείο. Είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος και μαζί με την αγαπημένη μας Ζήνα Κουτσελίνη, λέει τις αλήθειες γυμνές”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Π. Γεώργιος Χριστοδούλου, με τον οποίο η κ. Κυριακή Φράγκου έχει συνεργαστεί σε πολλές δράσεις, ιεραποστολές με ανθρωπιστική βοήθεια σε πληγέντες πυρόπληκτους, σεισμόπληκτους, νοσοκομεία και ορφανοτροφεία. “Είναι ο άνθρωπός μου. Μαζί και η αγαπημένη πρεσβυτέρα Αγαθή και ο Άγγελος, ο γιος τους”, ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κυριακή Φράγκου.

Όσο για τον κ. Ιωάννη Μαρούκλα, ανέφερε συγκινημένη: “Εδώ γράφουμε ιστορία. Ένας ξεχωριστός συνοδοιπόρος, συνεργάτες της Εθελοντικής Διακόνίας Αστέγων. Είναι ο Γιάννης που θα μου πει πρώτος “Καλημέρα είμαι εδώ” και ο τελευταίος που θα μου πει “Καληνύχτα είμαι εδώ”. Είναι ο αδερφός που δεν έχω και θα ήθελα να έχω. Του χρωστάω πολλά.”

Παράλληλα, η κ. Κυριακή Φράγκου ευχαρίστησε και τον Εκδοτικό Οίκο “Ελληνοεκδοτική” και τον κύριο Διονύση Βαλεριάνο και την κυρία Άννα Βαλεριάνου, που όλα αυτά τα χρόνια στέλνει κούτες, εκπαιδευτικά βιβλία, παραμύθια για άρρωστα, ορφανά και άπορα παιδιά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Μάγδα Τσέγκου, Κυριακή Φράγκου
Μάγδα Τσέγκου, Αθηνά Τρανούλη, Ιωάννης Μαρούκλας
Μάγδα Τσέγκου, Κυριακή Φράγκου, Διονύσης Βαλεριάνος
Μάγδα Τσέγκου
Μάγδα Τσέγκου, Αθηνά Τρανούλη, Ιωάννης Μαρούκλας

Κυριακή Φράγκου, Μάγδα Τσέγκου
Μάγδα Τσέγκου, Ιωάννης Μαρούκλης, Κυριακή Φράγκου, Αθηνά Τρανούλη
Στρατής Λημνιός, Διονύσης Βαλεριάνος, Μάγδα Τσέγκου, Κυριάκου Φράγκου
Κυριακή Φράγκου
Κυριακή Φράγκου, Αθηνά Τρανούλη
Στρατής Λημνιός
Ο εκδότης της “Ελληνοεκδοτικής” Διονύσης Βαλεριάνος
Π. Γεώργιος Χριστοδούλου, Στρατής Λημνιός, Διονύσης Βαλεριάνος, Μάγδα Τσέγκου, Κυριακή Φράγκου
Κυριακή Φράγκου, Αθηνά Τρανούλη
Κυριακή Φράγκου, Γιώργος Σταμάτης (Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων)
Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Σχετικές αναρτήσεις

«Ο κ. Μπούμπουρας δεν μίλησε ποτέ με τον Καρυπίδη για τον Άρη» (audio)

News Room M

Εκδήλωση του Τομέα Εξωτερικών στην Θεσσαλονίκη με τον Σάββα Αναστασιάδη. Όλα όσα έγιναν-Ποιοί παρεβρέθηκαν.

News Room M

Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Σοφία Βαγενά στη Μάγδα Τσέγκου | Καραντίνα και ενδοοικογενειακή βία: Σε τρεις μήνες 1.003 περιστατικά

News Room A