Ο Γιώργος Μαζωνάκης επανέρχεται στη σκηνή με ενέργεια και αποφασιστικότητα, ύστερα από το επεισόδιο που βίωσε τον Δεκαπενταύγουστο.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε με εισαγγελική εντολή συγγενών του στο Δρομοκαΐτειο, χωρίς τη θέλησή του. Οι γιατροί ωστόσο έκριναν πως δεν υπήρχε λόγος παραμονής του εκεί, αφού δεν θεωρήθηκε επικίνδυνος ούτε για τον εαυτό του ούτε για άλλους, με αποτέλεσμα να λάβει άμεσα εξιτήριο.
Η επιστροφή στη σκηνή
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το parapolitika.gr, η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του «Μαζώ» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στο Club Hotel Casino Loutraki, όπου αναμένεται να εμφανιστεί σε ένα εντυπωσιακό guest act.
Παράλληλα, ο καλλιτέχνης ετοιμάζει το μεγάλο του comeback και στην αθηναϊκή νύχτα, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να εμφανιστεί τον χειμώνα στο Fever του Θανάση Παπαγεωργίου, μοιράζοντας τη σκηνή με τον Λευτέρη Πανταζή. Ένα σχήμα που, όπως όλα δείχνουν, θα συζητηθεί πολύ.
Οι νομικές του κινήσεις
Παράλληλα με τα επαγγελματικά του σχέδια, ο Γιώργος Μαζωνάκης σκοπεύει να κινηθεί και νομικά. Έχει αποφασίσει να στραφεί κατά μελών της οικογένειάς του τόσο για οικονομικά ζητήματα όσο και για την υπόθεση της νοσηλείας του, την οποία θεωρεί άδικη και προσβλητική.
