magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Γιατί το “Tales Of The Walking Dead” μπορεί να γίνει η νέα σειρά καταστροφής που όλοι θα αγαπήσουμε;

Γιατί το "Tales Of The Walking Dead" μπορεί να γίνει η νέα σειρά καταστροφής που όλοι θα αγαπήσουμε;

Το Tales Of The Walking Dead είναι η νέα σειρά του AMC που μας παρουσιάζει για μια ακόμη φορά έναν κόσμο εντελώς κατεστραμμένο από τα ζόμπι. Πρόκειται για μία Spin-Off σειρά, βασισμένη στο εμβληματικό The Walking Dead, που πρόκειται να ολοκληρώσει την ιστορία του αυτό το χειμώνα.

Στη νέα σειρά του AMC, δεν θα δεις τον Rick και τη Michonne, αλλά ένα νέο ζευγάρι που μόλις γνωρίστηκε.

Tales Of The Walking Dead – AMC

Ένας μοναχικός άνθρωπος που έζησε όλα τα χρόνια της καταστροφής σε καταφύγιο, μόλις χάσει τον αγαπημένο του σκύλο, αποφασίζει να βρει τη γυναίκα που του κρατούσε συντροφιά πριν την καταστροφή, μέσα από ένα chat room.

Μια γυναίκα που καπνίζει πολύ χόρτο, θέλει να γίνει vegan (μέσα στην απόλυτη καταστροφή) και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το σύμπαν και να διώξει την αρνητική ενέργεια από πίσω της.

Tales Of The Walking Dead – AMC

Και οι δύο ψάχνουν το άλλο τους μισό, ζωντανό, μετά την επέλαση των ζόμπι.

Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη γνωριμία τους, τη διαδρομή της στα σημεία που έχουν αποφασίσει και όσα τους φέρνουν κοντά. Μπορεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς να μην είχε τις μάχες με τα ζόμπι που έχουμε συνηθίσει από το The Walking Dead, αλλά και την άλλη Spin-Off σειρά, το Fear The Walking Dead, αλλά βλέπουμε σίγουρα μια άλλη πλευρά του κατεστραμμένου πλέον Οχάιο.

Πρωταγωνιστούν οι Olivia Munn, Parker Posey, Samantha Morton, Poppy Liu, Jillian Bell, Daniella Pineda, Terry Crews, Embeth Davidtz, Danny Ramirez, Loan Chabanol, Anthony Edwards, Matt Medrano.

Η σειρά θα έχει μόνο 6 επεισόδια. Τουλάχιστον αυτό έχουν αποφασίσει οι παραγωγοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως και το The Walking Dead, αλλά και το Fear The Walking Dead, δεν είχαν ξεκινήσει με την προοπτική να συνεχιστούν μέχρι και σήμερα και κατάφεραν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό όλου του πλανήτη.

Tales Of The Walking Dead – AMC

Τελικά μας αρέσουν τα ζόμπι; Και αν ναι, ποια καταστροφή θα επιλέξουμε για να παρακολουθούμε; Μην ξεχνάς πως πλέον έχουμε πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, το Fear The Walking Dead έχει περάσει στην περίοδο της πυρηνικής καταστροφής. Κάτι που μας έχει στενοχωρήσει. Οπότε το να βλέπουμε έναν κόσμο όπως τον μάθαμε από το The Walking Dead, σίγουρα είναι ένα plus για να δει κανείς αυτή τη σειρά.

Καλή διασκέδαση για τις επόμενες έξι εβδομάδες!

Tales Of The Walking Dead – AMC

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λίνα Ροδοπούλου στο Νομισματικό Μουσείο

Newsroom E

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ; Μια παράσταση για την Ελλάδα του τζόγου στο θέατρο Μπέλλος. Πρεμιέρα: Παρασκευή 5 Μαΐου

Newsroom E

The Walking Dead: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το Spin Off της σειράς

News Room M