magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Γιατί πλέον οι Έλληνες γαμπροί φορούν φράκο για τους γάμους – Πώς ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα

Γιατί πλέον οι Έλληνες γαμπρό φορούν φράκο για τους γάμους - Πώς ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα

Χωρίς αμφιβολία, οι στυλιστικές επιλογές μιας βασιλικής οικογένειας, δημιουργούν τάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της μόδας και φέρνουν τους σχεδιαστές στο επόμενο βήμα της δημιουργίας.

Ο παραμυθένιος πριγκιπικός γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ, στην Μητρόπολη Αθηνών, ήταν κάτι παραπάνω από μοδάτος. Κατάφερε να συνδυάσει το σύγχρονο με το παραδοσιακό, το πρωτόκολλο με την ανατροπή που προκαλεί κάθε fashion item στη μόδα.

Ο λόγος για το φράκο. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι στην ανδρική γαμήλια γκαρνταρόμπα, που λίγοι τολμούν να φορέσουν, αλλά όλοι ονειρεύονται να το χρησιμοποιοήσουν στο γάμο τους. Ο Φίλιππος Γλύκμπουργκ όχι μόνο το φόρεσε, κατάφερε να το υποστηρίξει και μέσα σε λίγα λεπτά εμφάνισης μπροστά από τη Μητρόπολη Αθηνών, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της μόδας.

Παράλληλα με την κλασική κολεξιόν για το γαμπριάτικο κοστούμι του Οίκου Μόδας “nikos-takis”, ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας αποκαλύπτει στο magdasnews, πόσο άλλαξαν οι επιλογές των υποψηφίων γαμπρών, μετά τον παραμυθένιο γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής, μας εξήγησε πως στον Οίκο Μόδας “nikos-takis”, το φράκο αποτελούσε για εκείνους σταθερή αξία για όποιον πελάτη το επέλεγε. Όμως τις τελευταίες ημέρες και αμέσως μετά τον βασιλικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη, υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τους υποψήφιους γαμπρούς στο φράκο.

Το χαρακτηριστικό του φράκου, είναι το σακάκι με την μακριά ουρά και το σταυρωτό γιλέκο, ενώ συνδυάζεται με παπιγιόν ή γραβατόνι για ένα άψογο στυλιστικό αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα οι συνδυασμοί των χρωμάτων, μπορεί να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε κάθε γαμπρό που θέλει να ξεχωρίσει για την σημαντικότερη μέρα της ζωής του.
Όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες που υπάρχουν και στην σελίδα του Οίκου Μόδας “nikos-takis”, στο Facebook, σίγουρα οι Έλληνες υποψηφίου γαμπροί φορώντας φράκο και όχι κλασικό κοστούμι στο γάμο, ίσως αυτή τη φορά να κλέψουν την παράσταση.

Σχετικές αναρτήσεις

Τα Beauty Items του Δημήτρη Σταματίου είναι ότι πιο “μαγικό” θα προσθέσεις στη beauty bag σου

News Room A

Αυτά Είναι Τα Tips Που Θα «Σώσεις» τη μάσκαρα, την πούδρα ή το κραγιόν που χάλασε!

News Room

7 πράγματα που μπορείς να διώξεις τώρα από την ντουλάπα σου και να την βάλεις σε τάξη

News Room A