magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Γιατί η σειρά “Resident Evil” στο Netflix ήταν ότι χειρότερο είδαμε τον Ιούλιο

Γιατί η σειρά "Resident Evil" στο Netflix ήταν ότι χειρότερο είδαμε τον Ιούλιο

Μπορεί να ξεπέρασε το “Stranger Things” στο Top 10 της εβδομάδας, ωστόσο σε κανέναν δεν άρεσε η σειρά “Resident Evil” που παρουσίασε το Netflix

Φυσικό θα μας πείτε, αφού εκτός από την Umbrella Corporation και μερικά ζόμπι, δεν είδαμε τίποτα άλλο που να μας θυμίζει τη σειρά ταινιών που έχει αγαπήσει σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης.

Ποια είναι η υπόθεση της σειράς:

Έτος 2036 – 14 χρόνια μετά την παγκόσμια κατάρρευση που επήλθε από έναν θανατηφόρο ιό, η Jade Wesker παλεύει να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κυριαρχούν αιμοδιψή μολυσμένοι και τέρατα. Σε αυτό το απόλυτο χάος, η Jade στοιχειώνεται από το παρελθόν της στη Νέα Racoon City, από την ανατριχιαστική σύνδεση του πατέρα της με την Umbrella Corporation αλλά κυρίως από τα όσα συνέβησαν στην αδερφή της, Billie.

Τι είδαμε:

Το χάος το είδαμε. Ολοκληρωτικά! Και αυτό, γιατί η σειρά δεν είχε κάποια συνοχή αφού το παρελθόν μας πήγαινε στο παρόν και κανείς δεν ήξερε τι έβλεπε και γιατί. Μερικές λεπτομέρειες της υπόθεσης τις καταλάβαμε από τη ροή των γεγονότων, ωστόσο κάποια μας έμειναν άγνωστα αφού… η σειρά έχει το πιο περίεργο τέλος. Πιο περίεργο και από τα “μικρά διαμαντάκια” που είδαμε στο “Love Death & Robots”.

Το “τραγικό” της υπόθεσης:

Όχι, δεν μας ενδιέφερε και τόσο η υπόθεση, αφού θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι μια ακόμη παραγωγή του Netflix που έγινε απλά για να γίνει και με έναν τίτλο κατάφερε να “κερδίσει” τους streamers για να τη δουν.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως η σειρά έχει 51% score από τους κριτικούς και στους fans δεν άρεσε τίποτα, αφού έδωσαν μόλις το 25%. Αυτό ισχύει και στο IMDb, με τη σειρά να έχει μόλις 3,6 στη βαθμολογία. Στο Metacritic, από την άλλη, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα μιας και έχει 1,8 βαθμολογία από 137 κριτικές.

https://youtu.be/uIdjcDTc9Vk

Και αναρωτιόμαστε: Θα έχει και 2η σεζόν; Αν έχει δεύτερη 2η σεζόν η σειρά, θα έχει τουλάχιστον περισσότερη δράση; Στη συγκεκριμένη σειρά, πιο πολύ την ιστορία των πρωταγωνιστών είδαμε, παρά μια μάχη με τα ζόμπι ( αν εξαιρέσεις δύο επεισόδια που είχαν κάποια δράση με ζόμπι).

Όπως και να έχει, η σειρά είναι διαθέσιμη για να τη δείτε στο Netflix. Να είστε έτοιμοι να πατήσετε το +10 πολλές φορές γιατί αλλιώς δεν θα καταφέρετε να την ολοκληρώσετε.

Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν το cast είναι οι: Lance Reddick, Ella Balinska (Charlie’s Angels), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong (Upside Down Magic), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina) και Paola Nunez (Bad Boys for Life).

Σχετικές αναρτήσεις

Βασιλιάς των Χριστουγέννων στην Αττική το Greek Santa’s Village

News Room M

Οι «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» γίνονται σειρά δια χειρός Σκορσέζε

News Room A

Η Μήδεια του Μποστ στο Βεάκειο Θέατρο

News Room A