Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση παραμονής του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον Ολυμπιακό, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται πως κατέληξαν σε προφορική συμφωνία. Ο διεθνής γκαρντ αποδέχθηκε τη νέα πρόταση των Πειραιωτών, η οποία περιλαμβάνει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, δηλαδή διετές κλειστό συμβόλαιο με οψιόν για τρίτη χρονιά, και αυξημένες αποδοχές σε σχέση με την προηγούμενη προσφορά.
Η αρχική πρόταση του Ολυμπιακού προς τον Λαρεντζάκη αφορούσε συμβόλαιο 1+1+1 χρόνια, με πιθανό δανεισμό στην πρώτη σεζόν, οψιόν από την πλευρά της ομάδας στο τέλος κάθε χρονιάς και σημαντικά μειωμένες απολαβές σε σύγκριση με το παρελθόν. Ο 32χρονος παίκτης είχε απορρίψει αυτή την πρόταση και φαινόταν πως θα αποχωρούσε από την ομάδα.
Ωστόσο, η νέα πρόταση του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει αλλάξει τα δεδομένα και να εξασφάλισε την παραμονή του Λαρεντζάκη. Ο διεθνής γκαρντ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό τα τελευταία πέντε χρόνια και τη σεζόν που πέρασε είχε 17 συμμετοχές στην Euroleague, με μέσους όρους 2.6 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά παιχνίδι.
