24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Μέχρι και την τελευταία στιγμή μιλούσα με τον Μανουσάκη σε βιντεοκλήση μέσα από το νοσοκομείο”

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Μέχρι και την τελευταία στιγμή μιλούσα με τον Μανουσάκη σε βιντεοκλήση μέσα από το νοσοκομείο"

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη συνέντευξη με την Κατερίνα Νινιού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη νέα του ταινία «Κουραμπιέδες από Χιόνι», τη σκηνοθεσία και την παραγωγή, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όσον αφορά στην ταινία, ανέφερε: «Ο συνδυασμός σκηνοθεσίας και παραγωγής είναι πολύ δύσκολος, καθώς υπάρχουν δύο πλευρές που κοντράρονται στην δημιουργία μιας ταινίας». Στη συνέχεια, μίλησε για την εμπειρία του με τους ηθοποιούς της ταινίας, τονίζοντας ότι ήταν πολύ περήφανος για την επιλογή τους και τη συνεργασία τους. Επίσης, αναφέρθηκε στη δυσκολία της σκηνής με τον Κάπτεν Χουκ και πώς η κόρη του αποτέλεσε την αφορμή για να δημιουργήσει την ταινία.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε και για την πιθανότητα της υποκριτικής στην κόρη του, δηλώνοντας ότι δεν θα ήθελε να την πιέσει σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, και αν το θελήσει, θα έχει όλο το χρόνο να το αποφασίσει.

Στην ερώτηση για ένα δεύτερο παιδί, απάντησε: «Αν έρθει, καλώς, δεν θέλω να προκαλέσω κάτι. Η κόρη μου Εύα είναι ήδη ένα ευλογημένο δώρο», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα άρθρο που τον είχε προσβάλει, λέγοντας ότι μόνο αν κάτι εξαιρετικά σοβαρό ειπωθεί, θα ασχοληθεί.

Τέλος, για την απώλεια του Μανούσου Μανουσάκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξέφρασε τη βαθιά του λύπη: «Μέχρι την τελευταία στιγμή, μιλούσαμε μέσω βιντεοκλήσης από το νοσοκομείο και ήταν όρθιος, ζωντανός. Δυστυχώς, η ασθένεια τον χτύπησε πολύ γρήγορα και τον πήρε από κοντά μας αιφνίδια. Καλά έκανε η ΕΡΤ και συνέχισε τη σειρά μετά τον θάνατό του, γιατί αυτό θα ήθελε ο ίδιος. Ο Μανούσος είναι ακόμα εκεί, στην σειρά».

Related posts

Κέιτ Μίντλετον: Επίσκεψη γεμάτη συγκίνηση και μνήμες από το παρελθόν σε παιδικό ξενώνα που στήριζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Magdas News

Hayate: “Δεν δέχομαι ότι έκανα έγκλημα σε αυτούς τους ανθρώπους”

Magdas News

Κωνσταντία Χριστοφορίδου:”Αυτός ο κυριούλης είναι ένα παρατράγουδο”

Magdas News