26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: To μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι…

Γιάννης Αϊβάζης: To μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι...

Το βράδυ της Κυριακής 22/12, ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε στο After Dark και μίλησε για προσωπικές του στιγμές, αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνον, τις απόψεις του για την απιστία, καθώς και τις φαντασιώσεις του για μια ερωτική σκηνή σε ταινία.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο ψέμα που κυκλοφόρησε για εκείνον, λέγοντας: «Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο ήταν το μεγαλύτερο ψέμα, αλλά ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Ένα περιοδικό είχε γράψει ότι εγώ και η Μαρία Κορινθίου σπρώχνουμε το παιδί μας στο εμπόριο για 20 χιλιάδες ευρώ, με κατηγορίες που περιλάμβαναν 8 ποινικά αδικήματα και κάποια αστικά. Όλο αυτό κατέληξε στο δικαστήριο και δικαιωθήκαμε. Είχα κινηθεί νομικά για τη Μαρία, γιατί πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τη γέννα και αυτό την στενοχώρησε πολύ». Ο Γιάννης εξήγησε πως τέτοιες καταστάσεις δεν τον επηρεάζουν πια τόσο, προσθέτοντας: «Όσο μεγαλώνεις, σταματάς να ασχολείσαι. Το σημαντικό δεν είναι τι λέγεται, αλλά ποιος το λέει».

Όσον αφορά την απιστία, ο Γιάννης Αϊβάζης παραδέχτηκε: «Όταν ήμουν πιτσιρικάς, ήμουν άπιστος. Από την ηλικία των 25 όμως, άρχισα να συνειδητοποιώ πολλά πράγματα και προτιμούσα τη μονογαμία. Όταν ήμασταν πιο νέοι, δεν υπολογίζαμε τα συναισθήματά μας καλά. Οπότε, ναι, έχω υπάρξει άπιστος».

Τέλος, αποκάλυψε την ηθοποιό με την οποία θα ήθελε να κάνει ερωτική σκηνή στην οθόνη: τη Σαρλίζ Θέρον.

Related posts

Βίκυ Καγιά: Μοιράζει μαθήματα casual style στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Magdas News

Ζωή Κρονάκη: “Είμαι χρόνια στον χώρο αλλά στην τηλεόραση ήμουν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω”

Magdas News

Ελένη Μενεγάκη: Unfollow στη Φαίη Σκορδά – Η αθόρυβη αποστασιοποίηση από την τηλεόραση

Magdas News