magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Γευστικές συναντήσεις αγαπημένων φίλων στο “Markakis Restaurant”, στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου!

Γευστικές συναντήσεις αγαπημένων φίλων στο “Markakis Restaurant”, στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου!

Η ιδιοκτήτρια του “Markakis Restaurant” Φραγκίσκα Φραντζή υποδέχθηκε τους Ζήνα Κουτσελίνη, Λάκη Γαβαλά και Στράτο Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, σε ένα από τα πιο γραφικά λιμανάκια της Πάρου, στο Πίσω Λιβάδι, οι οποίοι απήλαυσαν τις μοναδικές συνταγές του εστιατορίου “Μαρκάκης“, που συνδυάζουν παράδοση και δημιουργικότητα με τις καλύτερες πρώτες ύλες δίπλα στη θάλασσα.

Οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν τα εξαιρετικής ποιότητας πιάτα απολαμβάνοντας την εγκάρδια φιλοξενία όλης της ομάδας του εστιατορίου.

Η ιδοκτήτρια του “Markakis Restaurant” Φραγκίσκα Φραντζή με τη Ζήνα Κουτσελίνη και την κόρη της Έμμα Παπασταθοπούλου

Το “Markakis Restaurant” στο πέρασμα των χρόνων έχει καθιερωθεί ως ορόσημο στη γαστρονομική εικόνα του νησιού με τραπεζάκια στρωμένα κατά μήκος του μώλου, φινετσάτα σερβίτσια και ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.

Κι αυτό, γιατί ήταν από τα πρώτα μαγαζιά που χειραφετήθηκε από τις φολκλορικές υπερβολές του παρελθόντος και προσηλώθηκε στον πραγματικό θησαυρό της ελληνικής κουζίνας, την εντοπιότητα και το αλάθητο ελληνικό μαγειρικό κριτήριο.

Στρατός Τζώρτζογλου Φραγκίσκα Φραντζή Λάκης Γαβαλάς

Το “Markakis Restaurant” αποτελεί μία ιστορική οικογενειακή επιχείρηση, που πηγάζει από το όραμα της chef Μαρίας Σομπόνη, εμπνεύστριας και δημιουργού αυτού του υπέροχου Παριανού μεζεδοπωλείου, η οποία προτείνει πιάτα απλά, καθημερινά, που βασίζονται στις κυκλαδίτικες παραδοσιακές συνταγές δίνοντας τους ταυτόχρονα και τον δικό της προσωπικό χαρακτήρα, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία στους επισκέπτες.

Μαρία Σομπόνη, Ανδρέας Φραντζής, Σοφία Μαριόλα, Στρατός Τζώρτζογλου, Φραγκίσκα Φραντζή
Φραγκίσκα Φραντζή, Λάκης Γαβαλάς

Γαλάζιες αναμνήσεις με την ασύγκριτη σμαραγδένια θέα του γραφικού λιμανιού του Πίσω Λιβαδιού, γεύσεις γνώριμες, που πειράζονται τόσο-όσο για να αναδείξουν την κορυφαία τοπική ύλη, πιάτα που φοράνε τα καλά τους, από την ταραμοσαλάτα με τον λευκό ταραμά, μέχρι τις άπαιχτες τηγανητές μελιτζάνες με τη σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης και τη παριανή ξινομυζήθρα, τους τραγανούς κεφτέδες μπακαλιάρου με τη κόκκινη σκορδαλιά από παντζάρι ή ακόμα και τα αχνιστά μύδια με λιαστό παριανό κρασί και μυρωδικά, το “Markakis Restaurant” αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ένα ειδυλλιακό γεύμα δίπλα στη θάλασσα.

Πηγή φωτό: Γιώργος Παπαδάκης – papadakispress.gr

Σχετικές αναρτήσεις

My Name: Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix που θα σε κάνει να “κολλήσεις” (video)

News Room A

Ντέμη Σταματελιά: Η εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος και η αγάπη της για τη γυμναστική

Newsroom E

Η Συνεργασία του Παντελή Καστανίδη με τον Ησαΐα Ματιάμπα στο νέο του κομμάτι “Φεύγω για μένα” (video)

News Room A