magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Garden rooms: Η τάση που θα κατακλύσει τις κρεβατοκάμαρες από εδώ και στο εξής

Με τον ερχομό του 2020 δεν καλωσορίσαμε μόνο μια νέα χρονιά, αλλά και μία νέα δεκαετία, από την οποία ομολογουμένως περιμένουμε πολλά πράγματα. Φυσικά για να έρθουν αυτά τα πράγματα, πρέπει κι εμείς να κοπιάσουμε λίγο, όμως αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης που ανήκει σε άλλη κατηγορία.

Εδώ θα μιλήσουμε για διακόσμηση και συγκεκριμένα για τα trends της νέα χρονιάς που ήρθε και πώς μπορείς να ανανεώσεις τον χώρο σου. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και ας ξεκινήσουμε από την ανανέωση του υπνοδωματίου σου. Τα «garden rooms» είναι ένα από τα trends της νέας χρονιάς, και η ερμηνεία του δεν διαφέρει πολύ από αυτό ακριβώς που λέει ο όρος.

Αν σου αρέσουν τα φυτά και τα λουλούδια, τότε αυτό το trend είναι για εσένα. Μπορείς να αφιερώσεις έναν χώρο στο σπίτι σου, όπου θα βάζεις τα αγαπημένα σου baby φυτά και να τα φροντίζεις όπως ακριβώς θα έκανες με το κατοικίδιό σου. Αν από τη άλλη δεν θέλεις να γεμίσεις κάποιο δωμάτιο, μπορείς απλά να βάλεις ένα δύο στην κρεβατοκάμαρά σου και να την ανανεώσεις.

Τα παχύφυτα είναι τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου, και είναι αυτά που θα κάνουν το δωμάτιο σου, το επόμενο «garden room».

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό το ξενοδοχείο που χτίστηκε από τον Χίτλερ έχει 10.000 δωμάτια αλλά ποτέ δεν δέχτηκε επισκέπτες. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!

News Room

Κάνε το σπίτι σου ένα καλοκαιρινό θέρετρο με αυτήν την τάση της διακόσμησης

News Room

14 Ασυνήθιστα σχολεία από όλο τον κόσμο στα οποία οι μαθητές ΔΕΝ μπορούν να κάνουν ποτέ κοπάνα

News Room