magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Φόρεσέ το… όπως η Φαίη- Η παρουσιάστρια προτείνει τα πιο σικ φθινοπωρινά outfits!

ΣΚΑΙ: Αυτός θα είναι ο σεφ της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι υπέροχη και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκανε και πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με τη νέα της εκπομπή «Πρωινό μας».

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό ακολουθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα την ακολουθούν και την στηρίζουν σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Φαίη Σκορδά, πέρα από την δουλειά της, που διοχετεύει εκεί πολύ μεγάλο ποσοστό από την ενέργεια της καθημερινότητάς της, ασχολείται και πολύ με τον εαυτό της και την εμφάνισή της, μιας και αυτό που θέλει είναι να νιώθει πάντοτε όμορφη και άκρως λαμπερή. Κάτι τέτοιο φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και με μια πρόχειρη ματιά να ρίξουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλαβαίνουμε ότι η κομψότητα και το στυλ είναι συνώνυμα του ονόματός της!

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και θέλει πάντα να βρίσκεται κοντά με τους διαδικτυακούς της φίλους. Για αυτόν τον λόγο, δεν είναι λίγες οι φορές που τους προτείνει διάφορα outfits αλλά και πώς να συνδυάσουν με τον πιο υπέροχο τρόπο τα κατάλληλα χρώματα, βάσει της εκάστοτε εποχής. Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικές φωτογραφίες της, με την ίδια να προτείνει τα απόλυτα outfits για φέτος το φθινόπωρο!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα outfits που προτείνει:

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

15+1 Διάσημες Κυρίες που έκαναν ΠΑΤΑΓΟ στα Φετινά Όσκαρ με τα Εντυπωσιακά Φορέματά τους. Της Σαρλίζ Θερόν είναι Κορυφή!

News Room

Σήμερα, κάνε αυτήν την 30λεπτη προπόνηση που είναι εμπνευσμένη από τις πολεμικές τέχνες!

News Room

Νέο κατάστημα εγκαινιάζει η Parabita στο Χαλάνδρι Αττικής επί της οδού Χαϊμαντά 24

News Room A