magdasnews.gr
People & Politics

Φώφη Γεννηματά-Ντόρα Μπακογιάννη: Δύο γυναίκες – Η ίδια δύσκολη μάχη

Φώφη Γεννηματά-Ντόρα Μπακογιάννη: Δύο γυναίκες - Η ίδια δύσκολη μάχη

Η απόσταση που τις χωρίζει στα βουλευτικά έδρανα γεφυρώθηκε σε μία στιγμή και ο κόσμος, ότι και αν πιστεύει, ότι και αν ψηφίζει μπροστά στον κοινό τους αγώνα στέλνει τις ευχές του.

Η Φώφη Γεννηματά και η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκαν στο ίδιο μετερίζι να δίνουν την μάχη με τον καρκίνο. Γυναίκες, μητέρες και σύζυγοι. Οι ρόλοι αυτοί κάνουν κάθε γυναίκα να ταυτιστεί με τις δύο πολιτικούς και οι ευχές βγαίνουν αυθόρμητα από τα στόματα.

Μόλις λίγα 24 ώρα μετά την είδηση για την Φώφη Γεννηματά και την νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό η Ντόρα Μπακογιάννη θα κάνει γνωστή την δική της μάχη και η κοινή γνώμη θα σοκαριστεί και πάλι. H ίδια θα εμφανιστεί αισιόδοξη λίγες ώρες μετά την ανακοινωση που έκανε.

H πρώην υπουργός εξωτερικών διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε αρχικό στάδιο. Πολιτικοί φίλοι και αντίπαλοι θα στείλουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και η ίδια θα δηλώσει πως είναι έτοιμη να κοιτάξει κατάματα το τέρας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχείλισαν με μηνύματα συμπαράστασης για τον αγώνα της Ντόρας Μπακογιάννη που μόλις ξεκίνησε kai o γιός της δεν μπορούσε παρά με συγκίνηση να απαντήσει σε αυτό το κύμα.

Συγκίνησαν τα λόγια του Κώστα Μπακογιάννη

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη θα πει πως δεν είναι η πρώτη δυσκολία που την βρίσκει στην ζωή της. Τον χαρακτήρα της ατσάλωσε η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη και η μάχη της μητέρας της Μαρίκας που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που επιβάρυναν την ήδη επιβαρυμένη από την πολιομυελίτιδα υγείας της στα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Ο εφιάλτης της Φώφης Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζει έναν εφιάλτη που στοιχειώνει την ζωή της οικογένειας της καθώς ο καρκίνος ήταν στο μυαλό της πάντα είχε πει αφοπλιστικά σε παλαιότερη συνέντευξη της .

Στην περιπέτεια που αιφνιδιαστικά προέκυψε στην ζωή της χωρίς δεύτερη σκέψη αφησε πίσω της την φιλοδοξία της να ανανεώσει την θητεία της στην προεδρική καρέκλα αποσύροντας την υποψηφιότητα της από την κούρσα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ .

Οι δύο γυναίκες παλεύουν για την επιβίωση τους αλλά και για να δώσουν ελπίδα σε όλες τις γυναίκες που είναι αντιμέτωπες με σοβαρά προβλήματα υγείας και το μήνυμα τους είναι πως η μάχη δεν είναι χαμένη παρά μόνο αν κανείς δεν την δώσει

Δείτε το video από το LIVE NEWS και το MEGA:

Σχετικές αναρτήσεις

Ξέσπασε σε κλάματα ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας για την γυναίκα του που πέθανε από καρκίνο

News Room A

Νικήτας Κακλαμάνης: Δείτε την απίστευτη τούρτα γενεθλίων του

News Room A

Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας για την Ντόρα Μπακογιάννη

News Room M