magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Feng Shui: Πού μπαίνει ο καθρέφτης στο σπίτι μας;

Καθρέφτης! Το μαγικό όπλο κάθε ανθρώπου. Η τελευταία συνάντηση με τον εαυτό μας πριν βγούμε από το σπίτι μας! Τί γίνεται όμως με την ενέργεια που αφήνουμε στο σπίτι μας; Πώς πρέπει να τοποθετήσουμε τον καθρέφτη στο σπίτι μας για να έχουμε μία ευχάριστη αύρα στον προσωπικό μας χώρο;

Ο καθρέφτης έχει την ιδιότητα να επιταχύνει την ροή της ενέργειας, όπου βρίσκεται. Είναι ένα εργαλείο θεραπείας για τον ίδιο μας τον χώρο.

Ανοίγοντας την πόρτα για να μπούμε στο σπίτι μας ΔΕΝ είναι καλό Feng Shui να κοιτάμε έναν καθρέφτη. Μπορεί να υπάρξει ο καθρέφτης στο χολ, αλλά όχι ακριβώς απέναντι. Λίγο πιο δεξιά, πιο αριστερά είναι μια καλή επιλογή.

Καθρέφτης στο υπνοδωμάτιο; Ναι! Πρόσεξε πού θα βάλεις τον καθρέφτη στο δωμάτιό σου. Καλό είναι να μην μας αντικρίζει. Ίσως η καλύτερη επιλογή είναι μέσα στο φύλλο της ντουλάπας.

Αποφεύγουμε τους καθρέφτες τον έναν αντικριστά στον άλλον. Ναι μπορεί να είναι ένα εύκολο τρικ για να μεγαλώσει ο χώρος αλλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε μπαλάκι του τέννις την ενέργεια με τους καθρέφτες.

 

Σχετικές αναρτήσεις

11 «Παράξενες Κατασκευές» που έχουν Σχεδιαστεί για να ΜΗΝ είναι Άνετες. Μόλις δείτε ΠΟΙΑ είναι η Χρήση τους, θα Απορήσετε!

News Room

Οι φίλοι του τον κορόιδευαν επειδή έφυγε από το σπίτι του για να ζήσει μόνιμα σε μία σκηνή. Όταν όμως είδαν το εσωτερικό της…

News Room

Ένα Αρχιτεκτονικό ΘΑΥΜΑ: Αυτές οι Πλωτές Βίλες διαθέτουν Υποβρύχιες Κρεβατοκάμαρες με Θέα τον Βυθό της θάλασσας!

News Room