magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Facial Mud Mask Της Rivage: Η Μάσκα Λάσπης Που Χαρίζει Τη Λάμψη Που Χρειάζεστε!

Λοιπόν όπως ξέρετε τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Έτσι και εγώ έχω να σας πω για αυτήν την καταπληκτική μάσκα που έπεσε στα χέρια μου. Λόγω Σαββατοκύριακου όπως ξέρετε όλες έχουμε χρόνο για να κάνουμε τα beaute μας. Εχθές λοιπόν το πρωί “πασαλοίφτηκα” με την συγκεκριμένη μάσκα που μου έστειλαν και μου είπαν ότι κάνει θαύματα.

Η εκπληκτική μάσκα λάσπης από την πρώτη κιόλας εφαρμογή έκανε την επιδερμίδα μου σφιχτή, λαμπερή και φανερά ανανεωμένη.

Η συνταγή της Facial Mud Mask από τη Νεκρά Θάλασσα σταθεροποιεί και ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους και τις τοξίνες. Αφήνει την επιδερμίδα σας δροσερή, ανανεωμένη και με υγιή όψη.

Η εφαρμογή της πολύ εύκολη.

Χρησιμοποιήστε το Facial Wash ή το Black Mud Soap της Rivage για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Εφαρμόστε το Mineral Toner για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα να δεχτεί τα μέταλλα που περιέχει η λάσπη. Εφαρμόστε μια ομοιόμορφη στρώση Facial Mud Mask στο πρόσωπο και το λαιμό, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα προσώπου ή τις άκρες των δακτύλων, αποφεύγοντας προσεκτικά τις ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και το στόμα. Μετά από 25-30 λεπτά, όταν η λάσπη έχει στεγνώσει, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας τρίψτε με κυκλικές κινήσεις για να πετύχετε την απολέπιση της επιδερμίδας. Πλύνετε την περιοχή του προσώπου και του λαιμού με χλιαρό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν κατάλοιπα λάσπης και στη συνέχεια εφαρμόστε την Τονωτική λοσιόν με μέταλλα και ολοκληρώστε την περιποίηση του προσώπου σας με οποιαδήποτε Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Rivage. Η Facial Mud Mask μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την εβδομάδα.

Τα καλλυντικά Rivage είναι μπλουτισμένα με άλατα, λάσπη και νερό από τη Μαύρη Θάλασσα, είναι οι «θησαυροί» ομορφιάς που ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε στο καινούργιο τους κατάστημα στην Κηφισιά.


Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς πραγματικά είναι οι πρώτες μέρες της μητρότητας

News Room

Σα να μην έγινε ποτέ: Αυτά είναι τα πιο έξυπνα tips για να καλύψεις «επαγγελματικά» μια πιπιλιά!

News Room

Εύκολη δίαιτα: Χάστε μέχρι 3 κιλά την εβδομάδα χωρίς κόπο

News Room