magdasnews.gr
People & Politics

Ευχές μέσω τηλεδιάσκεψης έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό

Ευχές μέσω τηλεδιάσκεψης έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό

Μέσω τηλεδιάσκεψης έδωσε φέτος της ευχές του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων “Ευαγγελισμός” και “Σωτηρία”.

“Kουβαλάω μαζί μου μία εμπειρία, την εμπειρία της επιδημίας, αλλά μέσα μου ζωηρά μένει η εικόνα των αγαθών αυτών ανθρώπων, οι οποίοι με περιποιήθηκαν και ιδιαίτερα σταματώ στο νοσηλευτικό προσωπικό που η θυσία τους και η προσπάθειά τους με συγκίνησαν περισσότερο. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Ελλήνων. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσα προσφέρατε αυτή τη δύσκολη περίοδο”, είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

“Διδάσκετε την αγαθοεργία περισσότερο από όλους μας. Σας εύχομαι χρόνια πολλά, σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, στο Διοικητικό, το ιατρικό, το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και όσους κουράζονται αγωνιούν, προσφέρουν σε εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Ο Θεός να σας ενισχύει στο έργο σας, εσάς και τις οικογένειές σας. Να σας βοηθάει στην καλλιέργεια και την πρόοδο της επιστήμης και μην ξεχνάτε ότι η επιστήμη και η Εκκλησία καλούνται σήμερα σε μία συνεργασία για τον άνθρωπο. Η ανθρώπινη ζωή είναι η μεγαλύτερη αξία σε αυτόν τον κόσμο”, κατέληξε.

Από την πλευρά τους οι Διοικητές των Νοσοκομείων, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο και ανταπέδωσαν τις ευχές για υγεία και μακροημέρευση.

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Κικίλιας: Λύγισε αναφερόμενος στο βρέφος 24 ημερών που είναι στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

News Room A

Αφιέρωμα: Μίκης Θεοδωράκης – Μελίνα Μερκούρη, η συνεργασία που έγραψε ιστορία

News Room G

Μίλτος Τεντόγλου: Ευχαριστημένος που κατάφερα να πάρω μετάλλιο – Τι είπε για τη στήριξη της πολιτείας (video)

News Room A