magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Έξι στυλάτα δαχτυλίδια, που είναι στη μόδα

Έξι στυλάτα δαχτυλίδια, που είναι στη μόδα

Όπως σε όλα τα αξεσουάρ έτσι και στα δαχτυλίδια, η μόδα αλλάζει κάθε χρόνο.

Η ποικιλία φέτος είναι μεγάλη και τα έξι σχέδια δαχτυλιδιών που θα σου παρουσιάσουμε, είναι τα πιο in και στυλάτα. 

Τα δαχτυλίδια αυτά ανταποκρίνονται για κάθε στυλ γυναίκας, αλλά και οποιασδήποτε ηλικίας, γιατί μόδα δεν κάνει διακρίσεις.

Ποια δαχτυλίδια είναι στη μόδα το 2021

 

1. Χρυσά και ασημένια chain rings!

ασημένιο δαχτυλίδι αλυσίδα

Από τις πιο hot τάσεις είναι τα απλά χρυσά ή ασημένια δαχτυλίδια σε σχέδιο αλυσίδας. Τα chain rings είναι ιδανικά για κάθε γυναίκα καθώς μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στυλ. Είναι διακριτικά, κομψά και θα τα ευχαριστηθείς πολύ!

2. Minimal δαχτυλίδια με πέρλες!

δαχτυλίδι με πέρλες του γλυκού νερού

Πολύ όμορφα δαχτυλίδια της μόδας για φέτος είναι και τα δαχτυλιδάκια με πέρλες και ειδικότερα με πέρλες του γλυκού νερού. Οι πέρλες του γλυκού νερού διαφέρουν με τις κανονικές πέρλες κυρίως στο σχήμα. Οι πέρλες του γλυκού νερού είναι και πιο μοντέρνες καθώς οι άλλες είναι πιο vintage!

3. Ιδιαίτερα δαχτυλίδια από πηλό!

δαχτυλίδι από πηλό

Μια νέα τάση είναι τα κοσμήματα από πηλό. Τα πήλινα δαχτυλίδια είναι συνήθως chunky δηλαδή μεγάλα και εκκεντρικά. Είναι μια ασυνήθιστη επιλογή που θα ταιριάξει καλύτερα σε καθημερινά ή και αθλητικά ντυσίματα ως μια fun προσθήκη στα αξεσουάρ σου!

4. Μοντέρνα δαχτυλίδια με σχέδιο-φίδι!

δαχτυλίδι φίδι

Αγαπημένο trend για φέτος είναι τα δαχτυλίδια-φίδι. Το στοιχείο φίδι το έχουμε δει αρκετά φέτος τόσο στα δαχτυλίδια όσο και στα κολιέ αλλά και τα σκουλαρίκια. Είναι από τα πιο στιλάτα σχέδια για κοσμήματα φέτος!

5. Γυναικεία δαχτυλίδια με πετράδια και ημιπολύτιμες πέτρες!

δαψτυλίδι με πετράδι

Πανέμορφα και σχεδόν παραμυθένια, είναι τα δαχτυλίδια με πετράδια και ημιπολύτιμες πέτρες. Ειδικά όταν είναι συνδυασμένα με στρας δείχνουν ονειρικά. Όταν οι πέτρες είναι χρωματιστές δηλαδή σε μπλε, πράσινο ή κόκκινο χρώμα για παράδειγμα είναι πραγματικά εντυπωσιακά και τραβούν τα βλέμματα!

 

6. Πρωτότυπα γυναικεία δαχτυλίδια από ρητίνη!

δαχτυλίδια από ρητίνη

Τέλος, έχουμε τα δαχτυλίδια από ρητίνη τα οποία είναι πολύ ξεχωριστά. Πολλά σχέδια έχουν ωραίο decor με φύλλα χρυσού ή αποξηραμένα λουλούδια ενώ μερικά εργαστήρια με χειροποίητα κοσμήματα από ρητίνη σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το σχέδιο!

Σχετικές αναρτήσεις

Σαρακοστή και δίαιτα χωρίς να πεινάσετε – Τι συστήνουν οι ειδικοί

News Room

Πάρτε Τα Βαράκια Σας Και Ακολουθείστε Αυτές Τις Ασκήσεις Για Να Αποκτήσετε Δυνατά Χέρια!

News Room

Η Kaia Gerber φόρεσε το πιο it μαγιό της φετινής σεζόν

News Room