Μετά την είδηση της σύλληψης του Κώστα Δόξα, οι δικηγόροι του τραγουδιστή αλλά και της τέως συζύγου του έχουν μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Αφού εξέφρασε την τοποθέτηση της πελάτισσάς της η κα Άρτεμις Διαλυνά, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να συνομιλήσουν με τον κ. Σπύρο Δημητρίου, προκειμένου κι εκείνος να πει την πλευρά του πελάτη του. Ωστόσο, ο κ. Δημητρίου δεν θέλησε να πει τίποτα, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει εκνευρισμό στην παρουσιάστρια.
«Δεν σας φέραμε σε αντιπαράθεση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, διακόπτοντας τον. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά: «Ταυτόχρονη αντιπαράθεση είναι όταν είναι δύο άνθρωποι μαζί και μιλά ο ένας στον άλλον. Τι λέτε; Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε, μην το κάνετε, γιατί χθες μιλήσατε και μόνος σας ξεκινήσατε να θυμηθείτε τα παλιά. Μόνος σας! Τώρα, ταυτόχρονη σύνδεση δεν υπάρχει. Δεν είναι η κα Διαλυνά μαζί. Καλό σας μεσημέρι».
Δείτε το video: