21.4 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Eurovision 2026 – Τάμτα: «Δεν χρωστά καμία συγγνώμη ο Akylas, ο κόσμος τον επέλεξε»

Η Τάμτα βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Akyla αλλά και τις βαθμολογίες των κριτικών επιτροπών.

«Δεν χρωστάει καμία συγγνώμη ο Akylas, ο κόσμος τον επέλεξε. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά στη Eurovision. Εύχομαι η Eurovision να γίνει ένας θεσμός που ενώνει τους ανθρώπους. Χάρηκα πάρα πολύ την Αντιγόνη. Φέτος υπήρξαν φωνάρες στη Eurovision, αλλά όχι πολύ καλά τραγούδια» σχολίασε η Τάμτα.

«Ο Akylas θα μπορούσε να έχει μια διαφορετική προσέγγιση στην εμφάνισή του. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται στήριξη και την αγάπη μας. Εγώ λίγο “κάηκα” χθες βλέποντας την ψηφοφορία, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται» απάντησε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

 

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου: Πάει ή δεν πάει στην θέση της ο Σεφερλής; Όλη η αλήθεια!

Magdas News

Μανώλης Γεωργιάδης: «Άρχισε ο κόσμος να γελάει» – Η ανατριχιαστική περιγραφή του Μπιμπίλα για τον ηθοποιό που πέθανε πάνω στην σκηνή

Magdas News

Νικήτας Τσακίρογλου: “Δεν μετράω τα χρόνια στο θέατρο – Είμαι ευτυχής & χορτασμένος”

Magdas News