magdasnews.gr
People & Politics

Έτσι γιόρτασαν το Πάσχα τους οι Υπουργοί, ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας

Έτσι γιόρτασαν το Πάσχα τους οι Υπουργοί, ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας

Ξεχωριστό ήταν το φετινό Πάσχα τόσο για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης. 

Εξαιτίας της απαγόρευσης των μετακινήσεων εκτός Νομού, αρκετοί ήταν αυτοί που αναγκάστηκαν να μείνουν στο “κλεινόν άστυ”, περνώντας τις Άγιες Μέρες του Πάσχα μαζί με την οικογένειά τους, φίλους και συγγενείς και τηρώντας τα ήθη και τα έθιμα.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν φωτογραφίες και να ευχηθούν στους φίλους τους, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δείτε πώς γιόρτασαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και τέλος ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ο Πάνος Καμμένος: Αυτή είναι η φωτογραφία που άφησε το Instagram με το στόμα ανοιχτό

News Room A

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Ποιοι έχουν προσκληθεί – Από τη Μάγδα Φύσσα και τη Σταυρούλα Αξαρλιάν μέχρι τη Σοφία Μπεκατώρου

News Room A

Γιάννης Αντετοκούμπο: Super Daddy και Greek Freak

News Room A