magdasnews.gr
People & Politics

Έτσι είναι το κρεβάτι και το WC του Υπουργού

Η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με το “documento” και το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, δεν έχει τέλος. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και θα τη “μυρίζουμε” για πολύ καιρό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ανέβασε ένα tweet χθες στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου προκαλούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντήσει για το αν είναι εις γνώσιν του, το δημοσίευμα του “documento” το οποίο έλεγε πως ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, παρήγγειλε μία πολυτελή μπανιέρα και ένα διπλό κρεβάτι προκειμένου να έχει τον προσωπικό του χώρο για να ξεκουράζεται.

 

ΤΟ WC, Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν άφησε λεπτό να περάσει και απάντησε αμέσως στο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, γράφοντας ότι, «Επειδή ασχολείστε όλη μέρα με ανοησίες και δήθεν φαγωμάρα, δες με τα μάτια σου την «πολυτελή» μπανιέρα και το «διπλό» κρεβάτι και μάλιστα με διπλό στρώμα που δήθεν έβαλε ο Νίκος Παπαθανάσης (ο καναπές ήταν για πέταμα και είναι δύο δεκαετιών…) κάπου ντροπή πια!». Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέβασε το tweet δίνοντας έτσι μία “πληρωμένη απάντηση” τόσο στο “documento” όσο και στον ίδιο τον δημοσιογράφο.

 

Και επειδή καλό είναι να μην βλέπουμε το δέντρο, αλλά το δάσος, η αρχή έγινε μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Χρήστου Καλογρίτσα για τα έργα του Νίκου Παππά επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καλογρίτσας κατονομάζει το «White House»,το Μέγαρο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ και τον τέως υπουργό Νίκο Παππά, ότι συντόνιζαν και καθοδηγούσαν την ανάληψη από τον κατασκευαστικό κολοσσό CCC 3.000.000 ευρώ ως προκαταβολή για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, τα οποία κατέληξαν, τελικά, στην εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε απαντήσεις από τον Κώστα Βαξεβάνη για το εάν από τα λεφτά που έλαβε ο Καλογρίτσας, ιδρύθηκε η εφημερίδα Documento. «Ο Κώστας Βαξεβάνης οφείλει να απαντήσει εάν αυτό που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας στο Δικαστήριο ισχύει ή όχι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης.

 

Όσο για τον κύριο Παπαθανάση, είναι γνωστό ότι πρόκειται περί ενός ανθρώπου εξαιρετικά εργατικού, του οποίου το αυτί δεν ίδρωσε καθόλου με το δημοσίευμα που τον αφορούσε.

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκλονίζει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδoς με το μήνυμά του στον Αρχιεπίσκοπο

News Room A

Ματίνα Παγώνη: Δείτε τι αγόρασε μετά το άνοιγμα των καταστημάτων – Τι είπε για τη συνάντησή της με τον Τάκη Ζαχαράτο

News Room A

Λάκης Λαζόπουλος: “Ένιωσα την ανάγκη να γνωρίσω την Τασούλα στον κόσμο”

News Room A