22 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Είμαι γυναίκα!

Έριξε το instagram η Βίκυ Κάβουρα! Δείτε τη νέα συλλογή μαγιώ

Ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα έχει κάνει η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα το τελευταίο διάστημα, και τα like πέφτουν βροχή. Η γοητευτική ηθοποιός λανσάρει τη δική της σειρά μαγιώ με την επωνυμία “i-crab” και σίγουρο είναι ότι θα κατακτήσουν τις παραλίες.

Παρά το γεγονός ότι απουσιάζει από τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει μείνει ανενεργή αυτό το διάστημα και αξιοποίησε το χρόνο της στο να στήσει το δικό της brand μαγιώ.

Είναι πολύ χαρούμενη για αυτό το ξεκίνημα και καλεί το γυναικείο πληθυσμό να γίνουν #icrabgirls. Μπορείτε να δείτε περισσότερο στο λογαριασμό της στο instagram.

 

Related posts

4th Greek International Women Awards – Λαμπερή διεθνής βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη και την πορεία των Ελληνίδων

Magdas News

«Η βραδινή ρουτίνα που χαρίζει στο δέρμα σας λάμψη το επόμενο πρωί»

Magdas News

Εσείς Με Την Περιποίηση Στην Περιοχή Του Λαιμού Τι Κάνετε;

ChrisTsiora