magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Έρχονται νέες ταινίες Harry Potter: Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το “Cursed Child”;

Έρχονται νέες ταινίες Harry Potter: Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το "Cursed Child";

Το σύμπαν του Harry Potter θα συνεχίσει να μας απασχολεί και με νέες ταινίες, αφού η WB είναι πολύ κοντά στο να “πατήσει το κουμπί” και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του θρυλικού μάγου. 

“Θα δώσουμε πραγματική έμφαση στα franchises. Δεν έχουμε γυρίσει ταινία του Superman εδώ και 13 χρόνια. Δεν έχουμε κάνει ταινία Χάρι Πότερ εδώ και 15 χρόνια. Οι ταινίες DC και Harry Potter προσέφεραν πολλά κέρδη στη Warner Bros. Motion Pictures τα τελευταία 25 χρόνια. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουμε, το House of the Dragon, είναι ένα παράδειγμα σχετικά με το Game of Thrones. Εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονεκτήματα του Sex and the City. Τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, εξακολουθούμε να έχουμε τα δικαιώματα για να κάνουμε τις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, ανέφερε ο CEO της Warner Bros και όπως είναι φυσικό οι fans της σειράς ταινιών χάρηκαν και με το παραπάνω.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να δούμε την επιστροφή του Harry Potter μέσα στο 2023, αφού ακόμη η εταιρεία παραγωγής δεν έχει έρθει σε επαφή με την συγγραφέα της ιστορίας και των θρυλικών βιβλίων, ωστόσο στα social media οι περισσότεροι σινεφιλ γράφουν πως θα ήθελαν να δουν το “Cursed Child” στη μεγάλη οθόνη, παρόλο που η θεατρική μεταφορά του συνεχίζει να σημειώνει τεράστια επιτυχία.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Θέατρο Παλλάς: Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το Σώσε” – ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ

News Room A

Οι «Τέλειοι Ξένοι» συνεχίζουν μέχρι τέλος Απριλίου

Newsroom

Εισβολέας και Χατζηφραγκέτα για μια συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

News Room A