magdasnews.gr
People & Politics

Έντονες αντιδράσεις από το ΚΙΝΑΛ για δημοσίευμα σχετικά με τη Φώφη Γεννηματά

Έντονες αντιδράσεις από το ΚΙΝΑΛ για δημοσίευμα σχετικά με Φώφη Γεννηματά

Συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ένα δημοσίευμα όμως έφερε αντιδράσεις, από το πρωί του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα στη στήλη «Πανδώρα» της εφημερίδας «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», που υπογράφει ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης, υπάρχει αναφορά στη δημοσκοπική άνοδο που καταγράφει το ΚΙΝΑΛ, που μεταξύ άλλων αναφέρει: «…Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια, η δυνατότητα αύξησης της επιρροής του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική και καταγράφεται από τις μετρήσεις. Σε δύο τακτικές μηνιαίες δημοσκοπήσεις, που δημοσιεύθηκαν μόλις χθες, το ΠΑΣΟΚ, στην παρούσα ρευστή κατάσταση, χωρίς ηγεσία, παίρνει 9,6% (Metron Analysis) και 10% (Pulse). Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Αυτή η αναφορά στη Φώφη Γεννηματά προκάλεσε την έντονη αντίδραση από τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, τα οποία σχολίασαν μέσω των social media και έδωσαν την δική τους απάντηση:

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη» τονίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την Φώφη Γεννηματά.

«Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή τα όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» τονίζει με τη σειρά του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σε δική του ανάρτηση.

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» ανέφερε ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με το θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι’ αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός» υπογραμμίζει ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Σεμίνα Διγενή για Φιλιππίδη: Μια χυδαία “πληροφορία” δεν αλλάζει τη γνώμη μας για την Παπαχαραλάμπους

News Room A

Ανέστης Βλάχος: Ποιος ήταν ο πιο διάσημος “κακός” της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου

News Room A

Για πρώτη φορά η οικογένεια Καραμανλή σε οικογενειακή φωτογραφία

News Room A