24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ελένη Βιτάλη: “Η Μαρινέλλα είναι μια χαρά!”

Ελένη Βιτάλη: "Η Μαρινέλλα είναι μια χαρά!"

Η Ελένη Βιτάλη, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε με τρυφερότητα στην αγαπημένη της συνάδελφο, Μαρινέλλα, η οποία πέρασε μια δύσκολη περίοδο με την υγεία της.

«Η Μαρινέλλα είναι μια χαρά! Μια χαρά τηρουμένων των αναλογιών», σημείωσε η ερμηνεύτρια, εκφράζοντας την ευχή της να επανέλθει σύντομα και πλήρως η Μαρινέλλα. Εξέφρασε επίσης την καθημερινή της προσευχή για την καλή υγεία της, ενώ αναφέρθηκε και στη συχνή επικοινωνία με την κόρη της Μαρινέλλας, την οποία υποστήριξε με κάθε τρόπο.

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη αναφέρθηκε στην επερχόμενη ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Χρήστο Μάστορα, σημειώνοντας πως δεν είχε πλήρη εικόνα για το έργο και δεν ήθελε να σχολιάσει πριν το δει. Ωστόσο, δήλωσε σίγουρη για την ποιότητα της δουλειάς του Μάστορα, λέγοντας: «Ξέρω ότι το παιδί αυτό κάνει πράγματα».

Related posts

Καταιγιστικές Εξελίξεις στο «Χαμογέλα και Πάλι»: Ριζικές Αλλαγές και Αποχωρήσεις στην Εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Magdas News

Τομ Κρουζ: Σε σχέση με την 36χρονη Άνα Ντε Άρμας

Magdas News

Το Πρωινό: «Άδειασε» την Τσολάκη χωρίς οίκτο – Όσκαρ χοντράδας στην εκπομπή!

Magdas News