magdasnews.gr
People & Politics

Ελένη Κούρκουλα: “Δεν έμεινε στο δικό μου σπίτι ο Λιγνάδης. Δεν είχα ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των ατόμων που προσέγγιζε”

Ελένη Κούρκουλα: "Δεν έμεινε στο δικό μου σπίτι ο Λιγνάδης. Δεν είχα ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των ατόμων που προσέγγιζε"

Έντονες φήμες κυκλοφόρησαν το Σάββατο το μεσημέρι, οι οποίες ανέφεραν ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης “κρυβόταν” στο σπίτι της πολύ καλής του φίλης, Ελένης Κούρκουλα.

Η ίδια, μίλησε σήμερα το πρωί στο “Happy Day” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξεκαθάρισε την αλήθεια για τις συγκεκριμένες φήμες.

“Η γνωστή πολιτικός αυτή την περίοδο αναρρώνει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να μη μπορεί να έρθει σε επαφή με κόσμο, εξαιτίας του κορονοϊού”, ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και στη συνέχεια μετέφερε όσα της είπε η Ελένη Κούρκουλα: “Δεν ήταν το δικό της σπίτι, στο οποίο έμενε τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έκαναν παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει και της προκαλούν αποστροφή. Δεν ήταν στο σπίτι της…”

Σχετικές αναρτήσεις

Σοφία Μπεκατώρου: Μάρτυρας στην πρώτη δίκη του ελληνικού #metoo – Στο εδώλιο ο προπονητής για κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας

News Room A

Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη – Η πρώτη αντίδραση του πανελίστα

Newsroom

ΠΑΝΙΚΟΣ μετά το αινιγματικό tweet του Έλον Μασκ: “Αν πεθάνω μυστηριωδώς…”

News Room A