magdasnews.gr
People & Politics

Έλενα Ακρίτα: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμπεριφορά του στη Μαριάννα Τουμασάτου

Έλενα Ακρίτα: "Αναρωτιέμαι πώς..." - Η νέα ανάρτηση που θα συζητηθεί

Με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Facebook το μεσημέρι της Πέμπτης, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά, κάνοντας παράλληλα αποκαλύψεις, πως συνεργάστηκε με τον κωμικό ηθοποιό την περίοδο 2007-2008 στην τηλεοπτική σειρά “Αν υπήρχες θα σε χώριζα” που έγραψε για το Mega με τον σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Λατρεμένα πρωτόζωα, τρέξτε σάς βρήκα κι άλλη μου φωτογραφία με Φιλιππίδη. Θέατρο Μουσούρη 2007, όταν ο Γιώργος κι εγώ γράφαμε το σενάριο για την κωμωδία ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ που πρωταγωνιστούσαν οι Φιλιππίδης, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασατου, Ελισαβετ Μουτάφη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Βέρα Κρούσκα.

Για την ιστορία ούτε η Μαριάννα ούτε η Ελισάβετ ούτε άλλη ηθοποιός από το καστ παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά. Βέβαια, η αγένεια και η έπαρση του στο πλατό είναι μια άλλη ιστορία.

Μια μικρή χαρακτηριστική λεπτομέρεια που θυμάμαι. Η Μαριάννα έχει ένα θέμα με τις τσίχλες. Δεν μπορεί να αντέξει άνθρωπο που μασάει τσίχλα μπροστά της – τρελή κουμπάρα έχω τι να πεις;

Ο Φιλιππίδης αυτό το ήξερε πολύ καλά, γιατί είχαν δουλέψει και στο θέατρο. Όποτε λοιπόν είχαν σκηνή μαζί, πήγαινε επίτηδες και μασούσε τσίχλα μπροστά της για να την εκνευρίσει, να την κάνει να χάσει τα λόγια της και να μην αποδώσει το ρόλο όπως θα ήθελε.

Χρόνια μετά γελούσαμε με την Μαριάννα και το Λιζάκι με αυτό το περιστατικό.

Δείτε την ανάρτησή της:

Σχετικές αναρτήσεις

Δήμητρα Λιάνη: Ο Γιώργος Παπανδρέου διχάζει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ

News Room A

Μαραντόνα – ιατρική έκθεση : «Πιθανή ανθρωποκτονία με δόλο»

News Room A

Η Κατερίνα Μονογυιού καλεσμένη στην εκπομπή φλΕΡΤ στην ΕΡΤ μιλά για τη «δική της» Μύκονο (video)

News Room A