23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Ειρήνη Νικολοπούλου για Κώστα Χαρδαβέλλα: “Δεν θα ξεχάσω ότι στο τηλέφωνο έκλαιγε σαν μωρό παιδί”

Ειρήνη Νικολοπούλου για Κώστα Χαρδαβέλλα: "Δεν θα ξεχάσω ότι στο τηλέφωνο έκλαιγε σαν μωρό παιδί"

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Χαρδαβέλλα σε ηλικία 79 ετών σόκαρε τον δημοσιογραφικό κόσμο, με πολλούς να θυμούνται την αφοσίωσή του στη δημοσιογραφία και το όραμά του.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στη σχολή δημοσιογραφίας που ήθελε να δημιουργήσει ο Κώστας Χαρδαβέλλας, αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει. «Πριν από δέκα χρόνια με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: ‘Ειρήνη, θα φτιάξουμε σχολή δημοσιογραφίας’. Όμως, κάποιος άλλος δημοσιογράφος δεν τον άφησε να το πραγματοποιήσει ποτέ. Θυμάμαι ότι έκλαιγε σαν μικρό παιδί στο τηλέφωνο. Αυτή η απογοήτευση τον σημάδεψε», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου, αναφερόμενη στην πικρία του Κώστα για την αποτυχία του εγχειρήματός του.

«Δεν ήταν άνθρωπος της κόντρας, ήταν γίγαντας, όχι μόνο στο ύψος αλλά και στην ψυχή», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «σε κάποιους δεν άρεσε η ιδέα να υπάρχει μια δεύτερη σημαντική σχολή δημοσιογραφίας. Δυσκολεύτηκε, όπως όλοι μας».

Related posts

Νάνσυ Νικολαΐδου: “Αν οι τηλεθεατές έρχονται σε αμηχανία με μία πρωινή εκπομπή σίγουρα αυτή δεν είναι η δική μας”

Magdas News

Ποιο δελτίο ειδήσεων παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας;

Magdas News

Τηλεθέαση: Με ποιους ξυπνήσαμε χθες από πολύ νωρίς;

Magdas News