magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Έγινε «Σεισμός, σεισμός συνωστισμός» χωρίς πρόστιμο για τον Βερβεσό!

Έγινε «Σεισμός, σεισμός συνωστισμός» χωρίς πρόστιμο για τον Βερβεσό!

Ναι έγινε «σεισμός, σεισμός συνωστισμός», αλλά χωρίς κανένα ελαφρύ ή βαρύ πρόστιμο, όπως στην περίπτωση της 18χρονης με τους φίλους της που το «φυσάει και δεν κρυώνει» μια ημέρα μετά.

Δεν γίνεται οι αρμόδιοι, οι αστυνομικοί, ή όποιος τηρεί την τάξη σε αυτή την χώρα, να λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά . Ή όλοι πρόστιμο ή κανένας! Ο κόσμος έξω αυτό λέει και αυτή είναι η αλήθεια.

Τα ερωτήματα είναι απλά και συγκεκριμένα:
  1. Ναι, το πάρτυ γενεθλίων έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όμως ήταν 15 άτομα. Παραβίασαν το νόμο, ναι ή όχι;
  2. Θα δοθεί πρόστιμο στον διοργανωτή του party;
  3. Θα πληρώσουν και οι καλεσμένοι το πρόστιμο που τους αναλογεί;
  4. Γιατί ο νόμος τηρήθηκε με βαριά πρόστιμα στην περίπτωση της 18χρονης και στους οκτώ φίλους της και δεν τηρείται τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Άρα πάμε να τα πάρουμε όπως είναι τα πράγματα.
Πρόστιμο για τον διοργανωτή, αλλά και για τα 15 άτομα πρέπει να επιβληθεί λένε χιλιάδες χρήστες στο διαδίκτυο που σχολιάζουν τα θέματα της επικαιρότητας. Η 18χρονη δηλαδή της περίσσευαν από τις τσέπες να δώσει το τριχίλιαρο ;
Να πληρώσει και ο κάθε Βερβεσός και ο κάθε ένας, που παρανομεί σε μια κρίσιμη περίοδo που έχει γονατίσει την Ελλάδα . Όλα αυτά σήμερα που θρηνούμε 108 συνανθρώπους μας που έφυγαν από τον κορονοϊό. 108! 108! Φίλε ναι! 108! Πόλεμο να είχαμε, τόσους νεκρούς δεν θα είχαμε! Φανταστείτε τις 108 οικογένειες και τις άλλες 70 προχθές και τις άλλες 60 πάρα προχθές να βλέπουν αυτές τις εικόνες ανευθυνότητας και γελοιότητας, όταν κάθε ώρα πεθαίνουν δυο άνθρωποι στην Ελλάδα. Ξυπνήστε, «Η Ελλάδα ζει ένα σεισμό για κάθε συνωστισμό», που γίνεται κάθε μέρα σε κάθε πάρτυ, γιορτή, γλέντι!

Σχετικές αναρτήσεις

Η εκδήλωση της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» με κεντρικό ομιλητή τον Νικόλαο Μακρόπουλο

News Room M

Η παρουσίαση του βιβλίου της Κυριακής Φράγκου “Νερό! Νερόοοο…” (video)

News Room M

Ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης στη Μάγδα Τσέγκου: Ο Τραμπ είναι ο χειρότερος Πρόεδρος της ιστορίας

News Room A