magdasnews.gr
People & Politics

Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση για την Λίνα Μενδώνη – «Ακλόνητη» στη θέση της; – Μητσοτάκης vs Τσίπρας την Πέμπτη στη Βουλή

Δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση για την Λίνα Μενδώνη - «Ακλόνητη» στη θέση της; - Μητσοτάκης vs Τσίπρας την Πέμπτη στη Βουλή

Το κλίμα δυσαρέσκειας για τους χειρισμούς της υπουργού ΠολιτισμούΛίνας Μενδώνη στην υπόθεση Λιγνάδη αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και στην τοποθέτηση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όταν χαρακτήρισε «ατυχείς» τις εκφράσεις της ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης… «μας εξαπάτησε» και «είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος».

Ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου στηρίζει την υπουργό Πολιτισμού, διαψεύδοντας κάθε σενάριο για παραίτηση, παρά το γεγονός ότι πολλοί είναι αυτοί που διατυπώνουν την άποψη ότι η παραμονή της στην οδό Μπουμπουλίνας «κάνει ζημιά στον πρωθυπουργό».

«Ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός, όπως ήταν αυτός, δεν συνιστά λόγο αποπομπής» τόνισε η κα. Πελώνη. «Η κυβέρνηση στηρίζει την κυρία Μενδώνη… Είναι μία καλή υπουργός, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού» πρόσθεσε.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου εκτιμούν ότι μια παραίτηση της κ. Μενδώνη θα ήταν «βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ», ο οποίος όπως λένε… «προσπαθεί να μετατρέψει μια σοβαρή υπόθεση, όπως το ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που συνδέονται με τον Δ. Λιγνάδη, σε βούρκο».

Σχετικές αναρτήσεις

Όσα εκμυστηρεύτηκε η Ματίνα Παγώνη στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη

News Room A

Δούκας: Δεν αποτύχαμε στην ΚΕΔΕ – Το στοίχημα και το πρόβλημα των δήμων

News Room G

Ντόρα Μπακογιάννη: «Έλιωσαν» οι followers της με το βίντεο με τη συνονόματη εγγονή της

Newsroom