magdasnews.gr
Ταξίδια

Διπλή τιμητική βράβευση για την Mideast Travel στα Tourism Awards 2023!

Η Mideast Travel ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι διακρίθηκε με δύο σημαντικά βραβεία στα Tourism Awards 2023 που φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Απριλίου. Η εταιρεία τιμήθηκε με το Platinum Award στην κατηγορία “Guest Service Excellence” και με το Silver Award στην κατηγορία “VIP & Luxury Travel”.

Στόχος και δέσμευση της Mideast Travel ήταν, είναι και θα είναι, η δημιουργία μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια στα ταξίδια της. Τα δύο αυτά βραβεία λειτουργούν ως επιστέγασμα της αφοσίωσης της εταιρείας στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης, για να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες και οι προσδοκίες κάθε πελάτη ικανοποιούνται στο έπακρο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε αυτά τα βραβεία, τα οποία αποτελούν απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας στην παροχή ξεχωριστών υπηρεσιών και αξέχαστων εμπειριών στους πελάτες μας», δήλωσε η Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director της Mideast Travel. «Αυτά τα βραβεία μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να στοχεύουμε στην τελειότητα, διευρύνοντας τα όρια του εφικτού στον ταξιδιωτικό χώρο».

Η Mideast Travel δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει εξατομικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, η εταιρεία αναγνωρίζεται πλέον ως μια από τις πιο αξιόπιστες στην παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Mideast Travel στην παρακάτω διεύθυνση: www.mideast.gr.

Σχετικές αναρτήσεις

Μία φυλή της Ινδονησίας ξεχωρίζει για τα… μπλε μάτια

News Room A

Τουρισμός για Όλους 2024: Επίσημο – Ξεκινούν οι αιτήσεις, ποιοι δικαιούνται voucher μέχρι και 400 ευρώ

Newsroom

Λονδίνο: Όσα πρέπει να γνωρίσεις πριν κλείσεις βαλίτσα για την πιο πολυπολιτισμική πόλη της Ευρώπης

News Room M