magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Dinner Party με οικοδέσποινα τη Σίσσυ Παπαγεωργίου στο Alekos Restaurant στον Κάλαμο

Dinner Party με οικοδέσποινα τη Σίσσυ Παπαγεωργίου στο Alekos Restaurant στον Κάλαμο

Ένα πολύ καλοκαιρινό dinner στο ατμοσφαιρικό club restaurant “Alekos” έκανε για τις φίλες της η Συμβολαιογράφος Σίσσυ Παπαγεωργίου, γιορτάζοντας τα γενέθλια της, τα γενέθλια των 6 χρόνων blog της του sissysworld.com, την επανεκλογή της ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο στο ιστορικό σωματείο «Καλλιπάτειρα» για δεύτερη συνεχόμενη θητεία και την πρόσφατη βράβευσή της από το “Make a Wish”!

Οι εκλεκτές καλεσμένες, κάνοντας μια διαδρομή προς τον Κάλαμο, όπου το μάτι χόρταινε πράσινο και θάλασσα, δεν απόλαυσαν μόνο τα θετικά vibes που υπήρχαν διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Απόλαυσαν επίσης το ειδυλιακό περιβάλλον του εστιατορίου, που θύμιζε κάτι από τα ελληνικά νησιά και τα γραφικά καλντερίμια τους, με μια δόση μεσαιωνικής χροιάς που σε παρέπεμπε σε άλλες εποχές!

ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΡΑΤΣΙΟΥΔΗ ΛΥΡΑ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΣΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - papadakispress.gr
ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΡΑΤΣΙΟΥΔΗ ΛΥΡΑ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΣΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – papadakispress.gr

Πετρόχτιστοι τοίχοι, πιθάρια, μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια, τεράστια κηροπήγια, σπάνια έργα τέχνης από μεγάλους ζωγράφους, όπως ο Χριστός του Άγγελου κι όλα αυτά σε ένα καταπράσινο περιβάλλον όπου τα κλαδιά των δέντρων σχημάτιζαν φυσικά γεφυράκια που σκίαζαν τα τραπέζια, σκορπίζοντας τη δροσιά τους και τη φρεσκάδα τους!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥ- papadakispress.gr
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥ- papadakispress.gr

Η οικοδέσποινα υποδέχτηκε τις φίλες της με μεγάλη χαρά, φορώντας την καλύτερη διάθεσή της, το πιο πηγαίο της χαμόγελο και ένα καφτάνι αέρινο μακρύ μαύρο με χρώματα του ουράνιου τόξου, από την αγαπημένη της boutique AILIN στα Μελίσσια!

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΑΠΑΝΑ - papadakispress.gr
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΑΠΑΝΑ – papadakispress.gr

Οι καλεσμένες απόλαυσαν εκλεπτυσμένες και σπάνιες γεύσεις, όπως βιολογικές ελληνικές μοσχίδες κοπής υγρής ωρίμανσης by kyriakakis meat, που κόβονταν μπροστά στις καλεσμένες!

ΡΟΖΑ ΑΡΣΕΝΙΑΝ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΙΝΤΖΟΛΗ, ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΥΖΩΗ ΡΙΤΑ, ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ - papadakispress.gr
ΡΟΖΑ ΑΡΣΕΝΙΑΝ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΙΝΤΖΟΛΗ, ΛΑΓΟΜΑΤΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΠΟΛΥΖΩΗ ΡΙΤΑ, ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ – papadakispress.gr

Το menu συνοδευόταν από εκλεκτά κρασιά, όπως λευκό κτήμα Αβαντις historia, Ασύρτικο-viognier, ροζέ Αβαντις αμυγδαλιές syrah Ένα τεράστιο στενόμακρο τραπέζι φιλοξενούσε τις καλεσμένες, στολισμένο με υπέροχες ανθοσυνθέσεις και ορχιδέες σε λευκό και μωβ χρώμα, ενώ στις καρέκλες τους τις περίμεναν υπέροχα δώρα, που πάντα αρέσει στην οικοδέσποινα να κάνει στις καλεσμένες της: Ένα φούξια πουγκί με 3 υπέροχα προϊόντα της ελβετικής εταιρείας προϊόντων περιποίησης δέρματος ZARTAUX, που είναι και η αγαπημένη εταιρεία της οικοδέσποινας: 24KGOLD CREAM / POPUP LIPS / LIGHTUP FOUNDATION! Και μία υπέροχη μεταξωτή πασμίνα για καθεμιά από τις καλεσμένες, από την εκλεκτή boutique AILIN της Μαρίας Ορφανουδάκη!

ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΝΤΕΜΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ - papadakispress.gr
ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΝΤΕΜΗ ΒΕΡΝΙΚΟΥ – papadakispress.gr

Ο εμβληματικός “Αλέκος” που ανήκει στα αδέρφια Σπύρο και Παναγιώτη Πέπα έχει συνηθίσει να φιλοξενεί σημαντικές προσωπικότητες , μια που εκεί έχουν γίνει μεγαλειώδη γλέντια όπου πρωτοστατούσαν ο Μίνωας Κυριακού, ο Μπίλης Δασκαλάκης, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Δημήτρης Γκέρτσος, ο Βαγγέλης Χρόνης, ο κορυφαίος αρχιτέκτονας από την Καταλωνία Χαβιέ Μπάρμπα, ο διεθνούς φήμης ζωγράφος Άγγελος, η Αλίκη Βουγιουκλάκης, η Αννα Βότση, ο Απόστολος Γλέτσος, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Πέτρος Κωστόπουλος, το top model Αμπερ Σμιθ και πολλοί ακόμα celebrity’s, ενώ το fashion tv έχει δανειστεί τον ατμοσφαιρικό του χώρο για τα πάρτυ του!

ΔΩΡΑ "ZARTAUX" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ - papadakispress.gr
ΔΩΡΑ “ZARTAUX” ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ – papadakispress.gr

Το κέφι ήταν στο αποκορύφωμα, γι αυτό και η οικοδέσποινα με τις εκλεκτές καλεσμένες της μετά το εύγευστο φαγητό συνέχισαν το γλέντι τους στον δίπλα από το εστιατόριο καταπράσινο χώρο του club “Alekos”, με πολύ χορό και την υπόσχεση ότι θα επαναλάβουν την όμορφη συνάντησή τους μετά τις αποδράσεις τους στα ελληνικά νησιά!

Σχετικές αναρτήσεις

Τα “Πρεβεζάνικα Χρονικά” έλαβαν Τιμητική Διάκριση από την επιτροπή των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων 2019-2020

News Room A

Φάνης Μουρατίδης «Στη δουλειά μας μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα αν περνάς καλά…»

Newsroom E

33η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον Θοδωρή Φέρρη | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

News Room A