magdasnews.gr
People & Politics

Δημήτρης Παπανικολάου: “Ο πατέρας μου δυο μέτρα άνθρωπος έμεινε 40 κιλά και παράλυτος”

Δημήτρης Παπανικολάου: "Ο πατέρας μου δυο μέτρα άνθρωπος έμεινε 40 κιλά και παράλυτος"

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, ο Δημήτρης Παπανικολάου συγκλόνισε με την ιστορία του πατέρα του, την οποία αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Διαβάστε όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

“Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου σήμερα και σε κάθε σπίτι που έχει χτυπήσει ξέρουν. Στο δικό μου χτύπησε τον πατέρα μου στα 56 του. Ήμουν στην Αμερική όταν με πήρε η μητέρα μου και μου είπε ο μπαμπάς σου έχει ένα μεγάλο όγκο στα πλευρά που μας τον έκρυβε και θα μπει στο χειρουργείο. Πίσω με την πρώτη πτήση, μετάσταση και οι γιατροί μας λένε 1-2 χρόνια μαξ ζωής.

Αφήνω όλες τις προτάσεις από το εξωτερικό και πάω στον Μακεδονικό να είμαι κοντά στην οικογένεια. Όποιος αγαπάει δεν θέλει να στεναχωρεί και έτσι δεν ανέφερε ποτέ την λέξη και δεν ρώτησε ποτέ τους γιατρούς παρ ότι ήξερε και καταλάβαινε… Όταν είχε δύσπνοια με έστελνε σε δουλειά για να μην το καταλάβω… Στο τέλος 2 μέτρα άνθρωπος είχε μείνει 40 κιλά και πλέον ήταν παράλυτος από όγκο στην σπονδυλική στήλη και τον σήκωνα αγκαλιά για τις φυσικές ανάγκες.

Λίγο πριν πεθάνει επιτέλους μιλήσαμε για το θέμα και κάναμε μια συμφωνία. Η ταφή μου είπε η μητέρα μου ήταν Παρασκευή. Της είπα δεν θα προλάβω να γυρίσω στο γήπεδο στην Κοζάνη και Σάββατο παίζουμε. Πίεσα το γραφείο τελετών και έγινε Πέμπτη. Σάββατο έβαλα 22 πόντους και κατέρρευσα στο σπίτι στη συνέχεια αφού είχα πάρει τα χούγια του και δεν ήθελα να με βλέπει κανείς. Δώσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη με την γυναίκα μου το όνομα του στην κόρη μας. Για όλους αυτούς που έχουν κάποιον δικό τους εκεί ψηλά.”

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Σχετικές αναρτήσεις

Τι προβλέπει το πρωτόκολλο μετά το θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου

News Room A

Τιτίκα Σαριγκούλη: Τα παιδικά χρόνια, η πολιτική δράση και το όνειρο που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

News Room A

Φωτιές Εύβοιας: Η κυρία Παναγιώτα συγκλονίζει ”Κι αν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι, θέλω να αγαπήσουν τον κόσμο που υποφέρει, που έχασε τα σπίτια του, τις περιουσίες του”

News Room A