26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: “Με τον σύζυγο μου είμαστε μια χαρά έναν χρόνο μετά τον γάμο”

Δήμητρα Ματσούκα: "Με τον σύζυγο μου είμαστε μια χαρά έναν χρόνο μετά τον γάμο"

Η Δήμητρα Ματσούκα, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης, μίλησε για την ελευθερία που νιώθει στη ζωή της και τη σημασία του να ζούμε όπως επιθυμούμε.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στη θεατρική της πορεία και τον έγγαμο βίο της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, αποκαλύπτοντας ότι φέτος επικεντρώνεται αποκλειστικά στο θέατρο, ενώ πέρυσι συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Ψυχοκόρες», την οποία χαρακτηρίζει απαιτητική και κουραστική, καθώς το να συνδυάσεις θέατρο και τηλεόραση είναι δύσκολο.

Η ηθοποιός τόνισε πως «είναι ωραίο οι άνθρωποι να έχουμε αυτή την ελευθερία, να ζούμε όπως θέλουμε να ζούμε», και πρόσθεσε πως η ζωή των άλλων δεν την απασχολεί, εκτός από εκείνων των πολύ αγαπημένων της προσώπων. Σχολιάζοντας τον έγγαμο βίο της, είπε με χαρά ότι «με τον σύζυγό μου, είμαστε μια χαρά έναν χρόνο μετά τον γάμο».

Related posts

Χαλάρωση στη Μύκονο για τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Magdas News

Ελεονώρα Μελέτη: Βόλτα με την κουμπάρα της, Φλορίντα Πετροτσέλι και τις κόρες τους – Φωτογραφίες

ChrisTsiora

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη, αλλά οφείλουμε να είμαστε με τη σωστή πλευρά»

Magdas News