magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Dermapen 4: Γνωρίστε την πιο εξελιγμένη θεραπεία microneedling

Το όμορφο, υγιές δέρμα που ακτινοβολεί, είναι ζητούμενο όλων των θεραπειών περιποίησης προσώπου. Επειδή αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού και δέχεται συνεχή πλήγματα, χρειάζεται καθημερινή φροντίδα. Ακόμα και όταν δεν αμελούμε την σωστή περιποίηση του δέρματος, πάντοτε υπάρχουν μικρές ατέλειες που χαλάνε την εικόνα και την ψυχολογία μας.

Μια από τις πιο εξελιγμένες θεραπείες ανάπλασης και αναζωογόνησης είναι το Dermapen 4. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της κεφαλής του σαρώνει την επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας νιγμούς έως και 104% γρηγορότερα από παλαιότερες συσκευές. 

Περιοχές εφαρμογής

Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε πρόσωπο και σώμα. Δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε δύσκολα σημεία όπως είναι τα βλέφαρα, τα μάτια, τα χείλη, τα μπράτσα ή η κοιλιά. Είναι ιδανικό και σε περιπτώσεις αλωπεκίας. 

Η δράση του Dermapen 4

Το Demapen 4 έχει το σχήμα και το μέγεθος ενός χοντρού στυλό. Προσφέρει στον γιατρό άνεση κινήσεων, ενώ παράλληλα του δίνει την δυνατότητα να στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία. Το σημείο υπεροχής του έναντι των αντίστοιχων συσκευών είναι πως συνδυάζει, απόλυτα κάθετη διάτρηση του δέρματος και ταχύτερους νιγμούς, με αποτέλεσμα τα δραστικά συστατικά να μεταφέρονται έως και 80% βαθύτερα στο δέρμα. Με αυτό τον τρόπο διεγείρεται ο μηχανισμός επούλωσης του δέρματος και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, βελτιώνονται οι ατέλειες, συσφίγγεται το δέρμα, ανορθώνεται η περιοχή εφαρμογής. 

Πρόκειται για μια μοναδική θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος και 

  • διορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ουλές ακμής, μετεγχειρητικές ουλές, ραγάδες
  • βελτιώνει την λιπαρότητα, την εικόνα των διεσταλμένων πόρων, το χαλαρό δέρμα, τις δυσχρωμίες
  • προσφέρει λάμψη και ανάπλαση

Συχνότητα εφαρμογής

Ο γιατρός πριν την πρώτη συνεδρία θα αξιολογήσει την κατάσταση, ώστε να εφαρμοστεί ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο για την συνολική αντιμετώπιση των βλαβών. Ανάλογα με το είδος της θεραπείας και την περιοχή εφαρμογής συστήνονται 3-8 συνεδρίες σε ένα διάστημα από 2 μέχρι 8 εβδομάδες.

Αξίζει να τονίσουμε πως η θεραπεία με Dermapen 4 είναι ανώδυνη και δεν χρειάζεται χρήση αναισθητικής κρέμας όπως με τις παλαιότερες τεχνικές microneedling. Η αλλαγή στην εμφάνιση του δέρματος είναι θεαματική και τα αποτελέσματα μακροχρόνια.  

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr

Σχετικές αναρτήσεις

19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!

News Room

Ο οίκος Vardas παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Beachwear S ‘ 23 για καλό σκοπό

News Room

Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες ελκύονται από τους άντρες με τατουάζ!

News Room