22.4 C
Athens
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν φαντάζεσαι τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για τις καταγγελίες που αφορούν ανθρώπους από το χώρο του θεάματος

Στο Πρωινό του Ant1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε στο “Καφέ της Χαράς”, αναφέρθηκε στις καταγγελίες κατά συναδέλφων του από άνδρες και γυναίκες για βία, εκφοβισμό ή σεξουαλική παρενόχληση. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης πήρε θέση στο θέμα, ενώ αποκάλυψε πως η Αγγελική Λάμπρη του είχε αναφέρει όσα είχαν συμβεί.

“Ο Απόστολος ο Καμιτσάκης που κάνει τον παπά στο “Καφέ της Χαράς” μου είπε ότι τον έχει φωνάξει και εκείνον ο σκηνοθέτης που κατηγορείται από τους τρεις άνδρες ηθοποιούς και του ζήτησε να αυνανιστεί… Υπάρχει μια αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτές τις κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή πληρώνουν ήδη γι’ αυτό που έχουν κάνει. Ο,τιδήποτε λέγεται πρέπει να λέγεται από ανθρώπους που έχουν λόγο να το πουν γιατί θα γίνει ένας ορυμαγδός.”, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

“Αυτή είναι η στιγμή όχι μόνο για να γίνουν οι καταγγελίες αλλά και να γίνει μία αλλαγή σε αυτό εδώ τον χώρο. Το θέμα είναι να υπάρχει και ένα αποτέλεσμα. Αφήνουμε απέξω διάφορους που βγαίνουν δικαίως και λένε ότι έφαγαν χαστούκια κ.λ.π. για να πάμε στην εικόνα κάποιων ανθρώπων που είναι μεγάλα ονόματα, διασταυρωμένα από πάρα πολλές περιπτώσεις, δεν είναι μόνο αυτά τα τρία – απ’ ότι ακούω- ούτε εγώ μπορώ να κατονομάσω ακριβώς εφόσον θα ακολουθήσει τη νομική οδό. Είναι κι άλλα, ακούω ότι είναι 100.

Όταν βλέπεις ότι υπάρχει μια συρροή ανθρώπων που θέλουν να καταγγείλουν, γιατί το κάνουν; Άνθρωποι που θέλουν να υπερασπιστούν τον Κιμούλη λένε “γιατί τον ζηλεύουνε επειδή έχει κατονομαστεί ως ο καλύτερος ηθοποιός”. Είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνουν πολλές γυναίκες που δεν έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους κάποιο λάθος έχει γίνει, μπορεί να έχει υπάρξει κατάχρηση εξουσίας, την οποία και ο ίδιος δεν έχει συνειδητοποιήσει στο πλαίσιο ότι είναι σκηνοθέτης. Τα πράγματα πρέπει να έχουν ένα όριο και πρέπει να γίνει και κώδικας δεοντολογίας ακόμα και για τις σχολές που μπορεί ο κάθε καθηγητής να βγάζει απωθημένα κάνοντας την κατάχρηση.

Όταν βλέπεις να βγαίνει η μία πίσω από την άλλη ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να σκέφτεται ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Γι’ αυτούς που λένε γιατί το είπαν τώρα θα έπρεπε να σκεφτούν ότι για να βγει να εκτεθεί πόσο δύσκολο είναι να ξεπεράσει αυτό το σοκ και τον τρόπο που ένιωσε εκείνη τη στιγμή και πόσο μόνος μπορεί να αισθάνεται. Τώρα είναι η στιγμή και καλά κάνουν και καταγγέλλουν. Τώρα οι άνθρωποι αυτοί έχουν υποστεί έναν διασυρμό.”, συνέχισε.

“Εμένα μου είπε η Αγγελική Λάμπρη τι είχε συμβεί αλλά δεν μπορούσα να τη χειραγωγήσω. Εγώ της είπα, αν σε απασχολεί τόσο πολύ βρεθείτε οι κοπέλες… Μου είχε πει τότε ότι φοβόταν να μην την κοροϊδεύουν. Η Ζέτα Δούκα κάποια στιγμή που τη γύρισα σπίτι της λέω σ’ ευχαριστώ γι’ αυτού του είδους τη συνεργασία και της λέω ότι κάνουμε αυτό που πρέπει για να λειτουργεί μία ομάδα και ένας επικεφαλής ομάδας. Και μου είπε ότι “εγώ είμαι θύμα αυτού του ανθρώπου”, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Latest Posts

ΑΛΛΑ ΝΕΑ...

STAY IN TOUCH

TO BE UPDATED WITH ALL THE LATEST NEWS, OFFERS AND SPECIAL ANNOUNCEMENTS.